Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Άπλωσε μαγειρική σώμα σε όλο της το σώμα - Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό!

Δοκιμάστε το!

23 Ιουνίου 2020 09:34
Άπλωσε μαγειρική σώμα σε όλο της το σώμα - Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό!
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Όλες οι γυναίκες για ένα περίεργο λόγο μόλις μπει το καλοκαίρι και πριν ακόμη ξεκινήσουν τα πρώτα μπάνια δεν βλέπουν την ώρα να βγουν στον ήλιο και να αποκτήσουν το απόλυτο σοκολατένιο χρώμα. Δεν είναι λίγες οι φορές που καταφεύγουν όμως στη χρήση κάποιας αυτομαυριστικής κρέμας ή σπρέι κάτι το οποίο θα χαρίσει στο δέρμα τους το χρώμα που ονειρεύονται αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει και αψεγάδιαστο. Μπορείτε όμως να αποφύγετε τα αντιαισθητικά σημάδια με τη βοήθεια της μαγειρικής σόδας.

Ναι, καλά ακούσατε, η μαγειρική σόδα είναι αυτή που η λύση που αναζητούσατε, κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μαγειρική σόδα αποδεικνύεται θαυματουργή σε θέματα ομορφιάς, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν απλώσετε στο πρόσωπό σας μαγειερική σόδα με λάδι καρύδας.

μαγειρική σόδα μαύρισμα

Το αυτομαύρισμα ναι μεν είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση για τις ακτίνες του ήλιου, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος της περιστασιακής άνισης κηλίδας. Κοιτάξτε πόσο απλά θα απαλλαγείτε από το... καλοκαιρινό σας πρόβλημα. Κάντε μια πάστα από μαγειρική σόδα και νερό και τρίψτε απαλά την άνιση περιοχή. Η μαγειρική σόδα θα άρει το αυτομαύρισμα και θα μπορέσετε να το κάνετε εκ νέου.

Μαγειρική σόδα και μέλι: Μια σπιτική θεραπεία που εξουδετερώνει ακόμη και την πιο δύσκολη ασθένεια!

Τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία.

Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Τα καρκινικά κύτταρα δεν χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει.

Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Μαγειρική σόδα με μέλι

Συστατικά:

  • Μαγειρική σόδα
  • Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

  • Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι.
  • Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

  • Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα.
  • Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα.
  • Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

Ογκολόγος θεραπεύει τον καρκίνο με… μαγειρική σόδα! Μια επαναστατική θεραπεία που κρύβουν εσκεμμένα…

Ο Δρ Τούλιο Σιμοντσίνι ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι μια μυκητιασική λοίμωξη… το ίδιο όπως η καντιντίαση που αντιμετωπίζεται εύκολα με μαγειρική σόδα

Πρέπει να αποδείξουμε ότι η σύγχρονη ογκολογία δεν είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανάγκες των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και, ως εκ τούτου, είναι ηθική και δεοντολογική υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε να βρούμε μια πραγματική λύση για τη χειρότερη ασθένεια του σήμερα – λέει ο δρ Τούλιο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα της ίδιας κολπικής μυκητίασης όπως η καντιντίαση και αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι και το γιαούρτι μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικό.

Στα φυτά, οι καρκίνοι προκαλούνται από μυκητική προσβολή και μπορούμε να πούμε ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα. Οι κολπικές μυκητιάσεις συμβαδίζουν πάντα με όγκο. Κάθε τύπος καρκίνου προκαλείται από μύκητες του γένους Candida, όπως αναφέρεται σε άλλες μελέτες και η ιστολογική σύνθεση, είναι το αποτέλεσμα της αντίδρασης του ανοσοποιητικού μηχανισμού ενάντια στην προσβολή του ιστού. Μέχρι τη στιγμή που ο ιστός εξαντληθεί, παράγει μη διαφοροποιημένα κύτταρα. Ο καρκίνος μπορεί να ονομάζεται ανθεκτικό απόστημα (έλκος), όπου οι αποικίες σχηματίζονται στο κέντρο, ξεκινώντας την αντίδραση των γειτονικών κυττάρων.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share