Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έφτιαξε ένα ρόφημα από χυμό πατάτας και ελαιόλαδο και χάρισε κάτι μοναδικό στον οργανισμό της

Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο

25 Μαΐου 2020 13:31
Έφτιαξε ένα ρόφημα από χυμό πατάτας και ελαιόλαδο και χάρισε κάτι μοναδικό στον οργανισμό της

Οι πόνοι του στομαχιού και οι ενοχλήσεις όπως οι καούρες είναι ένα πραγματικό μαρτύριο που δύσκολα αντιμετωπίζεται. Κι όμως, υπάρχει λύση και μάλιστα φυσική. Πριν σπεύσετε στο φαρμακείο να αγοράσετε το πρώτο παυσίπονο που θα σας υποσχεθεί άμεση ανακούφιση ρίξτε καλύτερα μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Κοιτάξτε πόσο απλά θα απαλλαγείτε από κάθε πόνο στομάχου με το γιατροσόφι της γιαγιάς. Αυτή η φυσική σπιτική συνταγή για την αντιμετώπιση της καούρας και των γαστρικών ελκών ήταν πολύ συνηθισμένη πριν από μερικές δεκαετίες και ακόμη σώζει κόσμο. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό γιατροσόφι για να αντιμετωπίσετε τις καούρες, δείτε εδώ ακόμη πέντε φυσικές λύσεις.

Υλικά:

Χυμός από μια ωμή πατάτα και 2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο (32 γραμμάρια).

Εκτέλεση:

Ανακατέψτε καλά τα υλικά και πιείτε το μείγμα με άδειο στομάχι τουλάχιστον μία ώρα πριν το πρωινό γεύμα. Εφαρμόστε τη θεραπεία για εννέα μέρες στη σειρά.

Ανακατεύει γάλα, μέλι και πατάτα σε ένα μπολ - Αυτό που φτιάχνει είναι το καλλυντικό που θέλουν όλες οι γυναίκες

Είναι απίστευτο αυτό που μπορείς να κάνεις με μια πατάτα! Γνωρίζετε ότι αν βάλετε μέλι, γάλα και μια πατάτα σε ένα μπολ και αφήσετε το μείγμα δέκα λεπτά ... θα έχετε μια τέλεια μάσκα για τα χέρια σας; Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό "θαύμα" που μπορεί να μας προσφέρει μια πατάτα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν λούσετε τα μαλλιά σας με ένα μείγμα πατάτας και δενδρολίβανου.

Ωστόσο, στην προσπάθειά μας να δείχνουμε όμορφες και νέες πολλές φορές ξεχνάμε τα χέρια μας, τα οποία μάλιστα αποτελούν ενδεικτικό σημείο για την ηλικία μιας γυναίκας. Αν θέλετε, λοιπόν, απαλά χέρια θα χρειαστείτε μια… πατάτα! Πάρτε μία μεσαίου μεγέθους πατάτα και ψήστε την. Λιώστε τη με ένα πιρούνι και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 2 κουταλιές της σούπας μέλι και λίγο γάλα και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Απλώστε το στην περιοχή των χεριών και αφήστε το για 15 λεπτά περίπου. Έπειτα, πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι. Αποθηκεύστε το μείγμα στο ψυγείο και χρησιμοποιείτε το 2-3 φορές την εβδομάδα. Να αποφεύγετε το καυτό νερό, καθώς αφυδατώνει το δέρμα

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share