Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πήρε τη μαγειρική σόδα και την έβαλε στις φτέρνες της - Το αποτέλεσμα είναι τρομερό

Τρομερό κόλπο!

18 Μαΐου 2020 09:02
Πήρε τη μαγειρική σόδα και την έβαλε στις φτέρνες της - Το αποτέλεσμα είναι τρομερό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαίρι έχει φτάσει κι εσείς ντρέπεστε να βάλετε πέδιλα, γιατί οι φτέρνες σας είναι ξεραμένες; Το Athensmagazine.gr σας έχει το απόλυτο κόλπο με μαγειρική σόδα. Αν έχετε κουραστεί να ξοδεύετε χρόνο και χρήματα κάνοντας περιποίηση των ποδιών σας, τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε την πρόταση της Tabitha Blue, πρωταγωνίστριας της σειράς KitchenWise σε κανάλι του YouTube.

Η περιποίηση ποδιών δεν είναι απλό πράγμα και με αυτό που θα δείτε, θα έχετε μαλακά πέλματα, χωρίς κάλους, χωρίς "σκασμένες φτέρνες" και χωρίς τραχιές επιφάνειες. Και, μάλιστα, δεν θα σας πάρει πάνω από 10 λεπτά. Όλα αυτά θα γίνουν με την θαυματουργή μαγειρική σόδα, η οποία μπορεί να σώσει και τα μαλλιά σας.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 2-4 φλιτζάνια ζεστό γάλα, μία μικρή λεκάνη και λίγη μαγειρική σόδα. Αρχικά μουλιάζετε για 5' τα πέλματά σας στο ζεστό γάλα. Το γαλακτικό οξύ που περιέχει το γάλα, απομακρύνει τα νεκρά δερματικά κύτταρα στην επιδερμίδα των ποδιών σας, ενώ ταυτόχρονα μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα.

Στη συνέχεια βάλτε λίγη μαγειρική σόδα στο χέρι σας και τρίψτε με αυτή τα πέλματά σας. Εκτός από απολέπιση, η μαγειρική σόδα θα μαλακώσει ακόμα πιο πολύ τους κάλους σας και θα μπορείτε να τους βγάλετε πολύ εύκολα αργότερα.

Συνδυάζει κανέλα, μέλι, μαγειρική σόδα και λεμόνι - Το βάζει στο πρόσωπο για 15 λεπτά και...

Ο συνδυασμός κανέλας, μέλι, μαγειρικής σόδας και λεμόνι θα κάνουν το πρόσωπό σας να λάμψει. Επίσης, βάλτε μαγειρική σόδα, μέλι και νερό στο πρόσωπό σας και θα δείτε τρομερά αποτελέσματα

Η κανέλα είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό του προσώπου επειδή έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της εμφάνισης της ακμής. Και στην αποτροπή εμφάνισης αντιαισθητικών ατελειών του προσώπου.

Σε αυτό το μείγμα, το μέλι προσφέρει την απαλότητα και τα αντιοξειδωτικά. Εν τω μεταξύ, η λειτουργία της μαγειρικής σόδας και του λεμονιού βοηθάει να εξαλειφθεί οτιδήποτε φράζει τους πόρους σας. Έτσι, αφήνει το δέρμα σας να αισθάνεται απόλυτα καθαρό και λαμπερό από μέσα προς τα έξω.

Συστατικά

  • 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα (20 γραμμάρια)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (5 g)
  • Xυμός ½ λεμονιού
  • 5 κουταλιές της σούπας μέλι (125 g)

Παρασκευή

  • Ανακατέψτε προσεκτικά όλα τα συστατικά μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
  • Εφαρμόστε την κρέμα απευθείας στο δέρμα του προσώπου σας και αφήστε την να δράσει για 15 λεπτά.
    Ξεπλύνετε με κρύο νερό.
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share