Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Πήρε δυο φέτες πατάτα και τις έβαλε στους κροτάφους της - Δεν φαντάζεστε τι θεραπεύει

Θαυματουργό!

15 Μαΐου 2020 16:33
Πήρε δυο φέτες πατάτα και τις έβαλε στους κροτάφους της - Δεν φαντάζεστε τι θεραπεύει

Όλοι ξέρουμε πόσο ενοχλητικός είναι ένας πονοκέφαλος ή μια ημικρανία και παράλληλα πόσο επίμονος μπορεί να είναι ο πόνος. Πριν σπεύσεις όμως στο κοντινότερο φαρμακείο και πριν αρχίσεις να παίρνεις τα παυσίπονα με τις χούφτες μήπως θα ήταν καλύτερο να κοιτάξεις για μια πιο φυσική λύση;

Η λύση βρίσκεται στην πατάτα. Ναι καλά διάβασες, η πατάτα είναι η λύση για τον πονοκέφαλο και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια πατάτα αποδεικνύεται σωτήρια, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε μια φέτα πατάτας πάνω στο τσίμπημα από μια σφήκα.

Τοποθετήστε λοιπόν 2 φέτες πατάτας στους κροτάφους σας για περίπου 30 λεπτά. Δοκιμάστε να χαλαρώσετε και να κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλά σας. Θα δείτε πως μετά από λίγο θα αρχίσετε να ανακουφίζεστε και θα νιώσετε τον πόνο να υποχωρεί.

Ανακατεύει γάλα, μέλι και πατάτα σε ένα μπολ - Αυτό που φτιάχνει είναι το καλλυντικό που θέλουν όλες οι γυναίκες

Είναι απίστευτο αυτό που μπορείς να κάνεις με μια πατάτα! Γνωρίζετε ότι αν βάλετε μέλι, γάλα και μια πατάτα σε ένα μπολ και αφήσετε το μείγμα δέκα λεπτά ... θα έχετε μια τέλεια μάσκα για τα χέρια σας; Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό "θαύμα" που μπορεί να μας προσφέρει μια πατάτα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν λούσετε τα μαλλιά σας με ένα μείγμα πατάτας και δενδρολίβανου.

Ωστόσο, στην προσπάθειά μας να δείχνουμε όμορφες και νέες πολλές φορές ξεχνάμε τα χέρια μας, τα οποία μάλιστα αποτελούν ενδεικτικό σημείο για την ηλικία μιας γυναίκας. Αν θέλετε, λοιπόν, απαλά χέρια θα χρειαστείτε μια… πατάτα! Πάρτε μία μεσαίου μεγέθους πατάτα και ψήστε την. Λιώστε τη με ένα πιρούνι και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 2 κουταλιές της σούπας μέλι και λίγο γάλα και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Απλώστε το στην περιοχή των χεριών και αφήστε το για 15 λεπτά περίπου. Έπειτα, πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι. Αποθηκεύστε το μείγμα στο ψυγείο και χρησιμοποιείτε το 2-3 φορές την εβδομάδα. Να αποφεύγετε το καυτό νερό, καθώς αφυδατώνει το δέρμα

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share