Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Απόκτησε το σώμα των ονείρων σου μέσα σε 12 λεπτά!

Γρήγορα και αποτελεσματικά!

6 Απριλίου 2020 16:25
Απόκτησε το σώμα των ονείρων σου μέσα σε 12 λεπτά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει καλογυμνασμένους και γραμμωμένους κοιλιακούς; Δεν νομίζω! Σίγουρα όμως θέλει κόπο για να τους αποκτήσεις... Ή και όχι! Ένας σωστός συνδυασμός διατροφής και γυμναστικής θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου γρήγορα και εύκολα. Το Athensmagazine.gr αφού ήρθε η ώρα να σου δείξει το πιο απλό και γρήγορο πρόγραμμα γυμναστικής!

Αν λοιπόν θέλεις αυτούς τους κοιλιακούς που βλέπεις στα περιοδικά και ζηλεύεις, ήρθε η ώρα να τους αποκτήσεις. Και αυτό το γρήγορο workout που θα δεις παρακάτω θα κάνει τους κοιλιακούς σου να πάρουν φωτιά –μεταφορικά και κυριολεκτικά-.

Μην μας πεις πως δεν σου περισσεύουν 12 λεπτά να κάνεις τις ασκήσεις που θα δεις στο βίντεο γιατί δεν θα σε πιστέψουμε. Βάλε το κολάν σου και τα αθλητικά σου και «πιάσε δουλειά».

Ωστόσο, αν ο στόχος σου δεν είναι μόνο οι κοιλιακοί, δες εδώ ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για τα πόδια σου!

3+1 ασκήσεις γυμναστικής που θα σου χαρίσουν άψογο σώμα χωρίς καν να σηκωθείς απ' το κρεβάτι σου!

Ο ελεύθερος χρόνος σου μπορεί να είναι άπλετος αυτή την περίοδο αλλά η έξοδος σου περιορισμένη και τα γυμναστήρια κλειστά. Αυτή τη φορά όμως δεν χωράει καμία δικαιολογία για να αναβάλεις και πάλι τη γυμναστική σου κι αυτό γιατί εμείς σου βρήκαμε τον πιο απλό τρόπο.

Βρήκαμε για σένα που ναι μεν είσαι σε... στέρηση εξόδου αλλά θες να διατηρήσεις τη φόρμα σου τις 4 κορυφαίες ασκήσεις που δεν θα χρειαστεί ούτε να σηκωθείς απ' το κρεβάτι σου!

Άσκηση 1: Για γλουτούς

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και τα χέρια κοντά στα πλευρά σας. Σηκώστε τη λεκάνη σας, σφίγγοντας τόσο τους κοιλιακούς, όσο και τους γλουτούς. Μείνετε στη θέση αυτή για δύο λεπτά. Κατεβάστε τη λεκάνη σας αργά στην αρχική θέση και κάντε 3 σετ των 15 επαναλήψεων. Στη συνέχεια ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και τα χέρια κοντά στα πλευρά σας. Σηκώστε το ένα πόδι ψηλά και ανεβάστε πάλι τη λεκάνη, στηριζόμενοι μόνο στο άλλο πόδι, που πατάει στο έδαφος. Μείνετε στη θέση αυτή για δύο λεπτά. Κατεβάστε τη λεκάνη σας αργά στην αρχική θέση και κάντε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

Άσκηση 2: Για κοιλιακούς και κορμό

Η γνωστή σανίδα είναι μια άσκηση που γυμνάζει πολλούς μυς του σώματος ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια στατική μορφή άσκησης, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσετε το σώμα σας σε μια συγκεκριμένη θέση για κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς να κινείστε.

Για να ξεκινήσετε, ξαπλώστε μπρούμυτα στο πάτωμα. Λυγίστε τους αγκώνες σας σε γωνία 90 μοιρών έτσι ώστε να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με τους ώμους σας. Το σώμα σας θα πρέπει να σχηματίζει μια ευθεία γραμμή από το κεφάλι ως τις φτέρνες σας, ενώ θα πρέπει να στηρίζεστε μόνο στους πήχεις των χεριών σας και στα δάχτυλα των ποδιών σας. Να θυμάστε ότι οι αγκώνες σας θα πρέπει να βρίσκονται ακριβώς κάτω από τους ώμους σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα ή δύο λεπτά τη φορά.

γυμναστική σπίτι

Άσκηση 3: Για πλάγιους κοιλιακούς

Ξαπλώστε ανάσκελα, με την πλάτη σας να ακουμπάει στο έδαφος και τα γόνατά σας λυγισμένα. Τα χέρια σας πρέπει να βρίσκονται λυγισμένα δίπλα στο κεφάλι σας. Ανασηκώστε τα πόδια σας στον αέρα ώστε να έρθουν σε ορθή γωνία με το έδαφος. Ανασηκώστε τους ώμους σας από το έδαφος, ενώ πάντα ο αυχένας σας βρίσκεται σε ευθεία με τη σπονδυλική σας στήλη. Στρίψτε το σώμα σας προς την αριστερή πλευρά ώστε να ακουμπήσει ο αγκώνας του δεξιού χεριού στο αριστερό γόνατο, ενώ το δεξί πόδι τεντώνει ευθεία μπροστά και μετά στρίψτε από την δεξιά πλευρά, ακουμπώντας τον άλλο αγκώνα στο αντίθετο γόνατο, ενώ το άλλο πόδι τεντώνει ευθεία μπροστά. Εκτελέστε 2-3 σετ των 30 δευτερολέπτων το καθένα.

Άσκηση 4: Για ραχιαίους

Ξαπλώστε μπρούμυτα με τεντωμένο τον κορμό και τα χέρια λυγισμένα να ακουμπάνε στα αυτιά. Σιγά σιγά σηκώστε το στήθος σας από το έδαφος. Κρατηθείτε για λίγο χρόνο στην ψηλότερη θέση -περίπου 2 δευτερόλεπτα- κι έπειτα επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε για 10-15 φορές με σταθερές και αργές κινήσεις.

Αν παράλληλα θέλεις να χάσεις και βάρος εύκολα και άμεσα, ρίξε μια ματιά σε αυτή τη δίαιτα που σου υπόσχεται να χάσεις 8 κιλά σε 7 μόνο ημέρες!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share