Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πήρε μαγειρική σόδα και την έβαλε στο μαύρο δέρμα - Αυτό που είδαν τα μάτια της την άφησαν άφωνη

Ποιο το αποτέλεσμα;

24 Φεβρουαρίου 2020 09:25
Πήρε μαγειρική σόδα και την έβαλε στο μαύρο δέρμα - Αυτό που είδαν τα μάτια της την άφησαν άφωνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε μαύρο δέρμα στον λαιμό σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Εμείς σας έχουμε το απολυτό tip με μαγειρική σόδα για να βάλετε τέλος σε αυτό το πρόβλημα.

Όλοι γνωρίζουν ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκατό διαφορετικά πράγματα, όπως για παράδειγμα στον καθαρισμό του μαρμάρου. Αλλά ξέρατε, ότι η σόδα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην περιποίησή σας; Κι όμως! Συγκεκριμένα, η σόδα θα σας βοηθήσει να "διώξετε" τα μαύρα σημάδια από το δέρμα σας.

Πάμε να δούμε:

Θα χρειαστείτε

  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού νερό

Διαδικασία

  • Ανακατέψτε και αραιώστε τη σόδα με νερό μέχρι γίνει μια ρευστή πάστα.
  • Καθαρίστε το λαιμό σας και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα.
  • Εφαρμόστε την πάστα σόδα και περιμένετε περίπου 15 λεπτά.
  • Πλύνετε το λαιμό σας με κρύο νερό.
  • Τέλος, ενυδατώσετε με μια μη φαγεσωρογόνα ενυδατική κρέμα.
  • Επαναλάβετε καθημερινά μέχρι να δείτε το δέρμα να φωτίζει. Μόλις παρατηρήσετε διαφορά, χρησιμοποιήστε αυτή τη θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρήσετε μια ομοιόμορφη όψη.
  • Ακολουθώντας την ίδια θεραπεία, μπορείτε επίσης να αστράψετε τους αγκώνες και τα γόνατά σας.

Είδηση σεισμός: Θεραπεύεται ο καρκίνος με... μαγειρική σόδα!

Ποιος είναι ο επιστήμονας που ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί με... μαγειρική σόδα; Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Δρ Tullio Simoncini ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος, ο οποίος μπορεί να προκληθεί και από τις 5 αυτές τροφές, είναι μια μυκητιασική λοίμωξη… το ίδιο όπως η καντιντίαση που αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα…

Πρέπει να αποδείξουμε ότι η σύγχρονη ογκολογία δεν είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ανάγκες των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και, ως εκ τούτου, είναι ηθική και δεοντολογική υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε να βρούμε μια πραγματική λύση για τη χειρότερη ασθένεια του σήμερα – λέει ο δρ Tullio, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα της ίδιας κολπικής μυκητίασης όπως η καντιντίαση και αντιμετωπίζεται εύκολα με σόδα.

Στα φυτά, οι καρκίνοι προκαλούνται από μυκητική προσβολή και μπορούμε να πούμε ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα.

Οι κολπικές μυκητιάσεις συμβαδίζουν πάντα με όγκο. Κάθε τύπος καρκίνου προκαλείται από μύκητες του γένους Candida, όπως αναφέρεται σε άλλες μελέτες και η ιστολογική σύνθεση, είναι το αποτέλεσμα της αντίδρασης του ανοσοποιητικού μηχανισμού ενάντια στην προσβολή του ιστού. Μέχρι τη στιγμή που ο ιστός εξαντληθεί, παράγει μη διαφοροποιημένα κύτταρα. Ο καρκίνος μπορεί να ονομάζεται ανθεκτικό απόστημα (έλκος), όπου οι αποικίες σχηματίζονται στο κέντρο, ξεκινώντας την αντίδραση των γειτονικών κυττάρων.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share