Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόψτε την ζάχαρη και χάστε 4 κιλά μέσα σε 10 μόνο μέρες! Θα δείτε το σώμα και το μυαλό σας να αλλάζει!

Επαναφέρε το στην φυσιολογική του κατάσταση!

18 Φεβρουαρίου 2020 18:55
Κόψτε την ζάχαρη και χάστε 4 κιλά μέσα σε 10 μόνο μέρες! Θα δείτε το σώμα και το μυαλό σας να αλλάζει!

Όλοι αγαπάμε την ζάχαρη και είναι πολύ δύσκολο να την κόψουμε. Μια από τις πιο απαιτητικές διαίτες είναι αυτή που επιτάσσει την αποτοξίνωση από την ζάχαρη, η οποία υπόσχεται πολλά!

Ο διαβήτης, ο καρκίνος, η άνοια, η κατάθλιψη, η ακμή, η στειρότητα, οι καρδιακές παθήσεις, μπορούν να προκληθούν από την κατανάλωση της ζάχαρης.

Ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει περίπου 70 κιλά ζάχαρης ετησίως. Ο μέσος Αμερικανός άνθρωπος ζυγίζει 89 κιλά, η μέση Αμερικανίδα ζυγίζει 75 κιλά. Στη δεκαετία του 1960, ο μέσος Αμερικανός ζύγισε μέσα σε 75 κιλά και η μέση Αμερικανίδα 64 κιλά. Πολλές δίαιτες υπόσχονται να χάσετε ακόμα και 8 κιλά μέσα σε 7 μέρες, ωστόσο αυτή παρακάτω είναι πιο προσγειωμένη στην πραγματικότητα!

70 κιλά ζάχαρης ετησίως μεταφράζεται περίπου σε 22 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα. Και τα παιδιά καταναλώνουν περίπου 34 κουταλάκια του γλυκού κάθε μέρα, καθιστώντας σχεδόν 1 στους 4 εφήβους προ-διαβητικούς. Η επεξεργασμένη ζάχαρη και το αλεύρι προκαλούν φλεγμονή, αυξάνουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και δεν έχουν καμία θρεπτική αξία.

Η δίαιτα του Δρ. Μάρκ Χιούμαν

Σε μια μελέτη του Χάρβαρντ, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ένα milkshake υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη αύξανε τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, την παραγωγή ινσουλίνης, και τη λαχτάρα για ζάχαρη στον εγκέφαλο. Σε μια αξονική τομογραφία του εγκεφάλου, η ζάχαρη πυροδοτούσε την εξάρτηση.

600 άτομα δοκίμασαν τη διατροφή του Δρ. Χιούμαν και έχασαν 1.800 κιλά σε 10 ημέρες. Πότε ήταν η τελευταία φορά που χάσατε 3-4 κιλά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες; Η δίαιτα υπόσχεται καμία στέρηση ούτε λαχτάρα για γλυκό, απλά να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης για το φαγητό.

Ο Δρ. Χιούμαν δημιούργησε αυτή τη δίαιτα να είναι γεμάτη από εθισμό ζάχαρης – αντιστρέφοντας τις τροφές που θα επαναφέρουν το σώμα και το μυαλό σας, ώστε να κόψετε τη ζάχαρη από τη διατροφή σας και να επανακτήσετε τη ζωή σας.

10ημερα δίατα αποτοξίνωσης

Αυτές είναι οι κορυφαίες 10 προτάσεις για αποτοξίνωση από τη ζάχαρη και τους εξευγενισμένους υδατάνθρακες που θα έχουν αποτέλεσμα μόλις σε 10 ημέρες.

Αποφασίστε να κάνετε αποτοξίνωση

Στο βιβλίο του, ο Δρ. Μάρκ Χιούμαν έχει μια σειρά από ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να μάθετε αν πρέπει να αποτοξινωθείτε ή όχι. Αν απαντήσετε ναι σε οποιοδήποτε από τα ερωτήματα, μια αποτοξίνωση από τη ζάχαρη θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και να χάσετε βάρος ανώδυνα.

Κόψτε μαχαίρι τη ζάχαρη

Υπάρχει απλός τρόπος για να σταματήσετε τους εθισμούς: απλά σταματήστε. Ένας αλκοολικός δεν μπορεί να πιει «μόνο ένα ποτό». Σταματήστε να τρώτε κάθε μορφή ζάχαρης, όλα τα προϊόντα από αλεύρι, και όλες τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες – που επιβραδύνουν το μεταβολισμό, και αποθηκεύουν λίπος. Ιδανικά, για 10 ημέρες θα αποφύγετε τις τροφές που είναι συσκευασμένες. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε φρέσκα τρόφιμα.

Μην πίνετε θερμίδες σας

«Οποιεσδήποτε θερμίδες με τη μορφή υγρής ζάχαρης είναι χειρότερες από ό, τι τα στερεά τρόφιμα με ζάχαρη ή αλεύρι», λέει ο Δρ. Χιούμαν . Είναι σαν να κατευθύνετε τη ζάχαρη κατευθείαν στο συκώτι σας. Οι χυμοί, τα αναψυκτικά, τα αθλητικά ποτά, και το ζαχαρούχο τσάι και καφές είναι η μεγαλύτερη πηγή θερμίδων ζάχαρης στη διατροφή των περισσότερων ανθρώπων.

Ένα κουτί αναψυκτικού την ημέρα αυξάνει τις πιθανότητες ενός παιδιού να γίνει παχύσαρκο κατά 60 τοις εκατό και οι πιθανότητες μια γυναίκα να αποκτήσει διαβήτη τύπου 2 κατά 80 τοις εκατό.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share