Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δίαιτα "Θησαυρός" για τις γυναίκες! Χάστε 8 κιλά μέσα σε 7 μέρες!

Ακολουθήστε την πιστά!

10 Φεβρουαρίου 2020 20:45
Δίαιτα

Αυτή η δίαιτα είναι θαυματουργή και όλες οι γυναίκες την αγαπάνε, αφού κάνει θαύματα. Το μυστικό για να αδυνατίσετε και να χάσετε 8 κιλά σε μόλις 7 ημέρες!

Αυτή είναι η καλύτερη χορτοφαγική διατροφή για να χάσετε βάρος. Αναρωτιέστε γιατί αυτή η διατροφή είναι διαφορετική; Όταν έχετε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στον κόσμο και δεν είχατε κανένα αποτέλεσμα; Αυτή η χορτοφαγική δίαιτα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος πολύ γρήγορα. Αυτή η δίαιτα, ονομάζεται GM (πλάνο διατροφής). Ακόμα αν θέλετε να αφαιρέσετε άμεσα τις τοξίνες από το σώμα σας, έχουμε να σας προτείνουμε ακόμα μια θαυματουργή δίαιτα!

Το χορτοφαγικό σχέδιο δίαιτας για την απώλεια βάρους δεν είναι μόνο για να χάσετε βάρος, αλλά είναι επίσης μια μέθοδος συντήρησης για ένα λεπτό και αναλογικό σώμα. Μαζί με αυτά, αυτό θα σας βοηθήσει να εξασκηθείτε στο να τρώτε τα λαχανικά και τα φρούτα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το μεταβολικό ρυθμό σας. Οι χορτοφαγικές δίαιτες και η απώλεια βάρους πάνε μαζί. Είναι ο πιο υγιεινός και ο πιο γρήγορος τρόπος για να μειώσετε τα κιλά σας. Αυτή η χορτοφαγική δίαιτα έχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο. Και όσοι την δοκιμάζουν εθίζονται, γιατί αυτή λειτουργεί πραγματικά!

Τα πλεονεκτήματα της GM (πλάνο διατροφής)

Αυτό το 7 σχέδιο χορτοφαγικής διατροφής των 7 ημερών αναπτύχθηκε για την ευημερία των εργαζομένων της General Motors Inc.. Αυτός είναι ο λόγος που ονομάζεται το σχέδιο GM δίαιτα. Ο στόχος του προγράμματος είναι να αποκτήσετε ένα υγιές σώμα. Μπορείτε να περιμένετε τα εξής πράγματα από αυτό το Σχέδιο Διατροφής:

1.) Απώλεια περίπου 5 έως 8 κιλών σε 7 ημέρες

2.) Φυσική λάμψη στο δέρμα

3.) Μείωση των τοξινών, κάνοντας σας να νιώθετε μες την ενέργεια

4.) Μειώνει τα παχάκια γύρω από την κοιλιά και τη μέση

Όλα αυτά σε μόλις 7 ημέρες! Είναι ένα σχέδιο διατροφής θαύμα ! Στην αρχή μπορεί να ακούγεται λίγο αδύνατο να την ακολουθήσετε, αλλά μόνο μετά από 7 ημέρες αφοσίωσης, θα έχετε καταφέρει να έχετε ένα υγιές σώμα. Αν έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία αυτές τις 7 ημέρες, θα αγαπήσετε σίγουρα τα αποτελέσματα. Ποτέ δεν θα θέλετε να σταματήσετε να κάνετε αυτή τη διατροφή , επειδή πλέον θα ξέρετε την αξία της. Ακριβώς για να βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά υγιής για να ακολουθήσετε αυτή τη δίαιτα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν την ξεκινήσετε.

Αυτή η χορτοφαγική δίαιτα έχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο. Και όσοι την δοκιμάζουν εθίζονται, γιατί αυτή λειτουργεί πραγματικά!

Το GM Σχέδιο Χορτοφαγική Διατροφής :

Αυτό το σχέδιο διατροφής περιλαμβάνει την πρόσληψη φρούτων, λαχανικών και αμύλου. Για να προετοιμαστείτε για την χορτοφαγικό GM σχέδιο διατροφής , θα πρέπει να αποφεύγετε την κατανάλωση αλκοόλ για λίγες μέρες. Ειδικά όσο κάνετε την δίαιτα και πριν από αυτή. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσετε. Το αλκοόλ αυξάνει το ουρικό οξύς στο σώμα, το οποίο οδηγεί σε κατακράτηση νερού. Αυτό εμποδίζει την φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να πίνετε μέχρι 10 ποτήρια νερό καθημερινά. Επίσης, δεν θα πρέπει να καταναλώνετε την ίδια ποσότητα υδατανθράκων που κάνετε συνήθως. Το νερό θα είναι η κύρια πηγή ενέργειας για ολόκληρη την ημέρα. Επίσης, θα ενισχύσετε το μεταβολισμό σας και θα αφαιρέσετε τα περιττά κιλά από το σώμα σας, φυσικά. Σε περίπτωση που έχετε ήδη δοκιμάσει αυτό το σχέδιο διατροφής , είναι καλύτερα να κάνετε ένα διάλειμμα για 2 έως 3 ημέρες πριν συνεχίσετε πάλι τη δίαιτα. Αυτό θα βοηθήσει το σώμα να προσαρμοστεί στη νέα μέθοδο της διατροφικής πρόσληψης. Παρακάτω θα δείτε τι πρέπει να κάνετε για τις 7 ημέρες του σχεδίου διατροφής σας .

Ημέρα 1:

Όντας η πρώτη μέρα, είναι πάντα η πιο δύσκολη. Προσπαθήστε να κρατήσετε τον εαυτό σας μακριά από όλα τα είδη πόθων, καθώς θα πρέπει να καταναλώνετε μόνο φρούτα. Μπορείτε να καταναλώσετε όλα τα φρούτα, εκτός από σταφύλια, μπανάνες, λίτσι και μάνγκο. Μπορείτε να φάτε όση ποσότητα θέλετε. Σας προτείνουμε να καταναλώνετε περισσότερο καρπούζι, πορτοκάλια, μήλα, ρόδια, φράουλες και πεπόνια. Μπορείτε να φάτε ακόμη και 20 φορές την ημέρα, αλλά θα πρέπει να τρώτε μόνο φρούτα.

Αυτός είναι ο τρόπος της προετοιμασίας του σώματός σας για τις επερχόμενες ημέρες. Η μόνη πηγή διατροφής είναι τα φρούτα, που παρέχουν όλα όσα χρειάζεται το σώμα σας. Αν σκέφτεστε ήδη να την σταματήσετε σκεφτείτε οτι είναι απλά μια μέρα με φρούτα.. Εάν μπορείτε να περιορίσει την κατανάλωση φρούτων μόνο στα πεπόνια, τότε υπάρχει μια καλή περίπτωση να χάσετε 3 κιλά από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ημέρα 2:

Όπως και την πρώτη μέρα, η δεύτερη μέρα είναι »μέρα μόνο με λαχανικά». Μπορείτε να φάτε ο,τι θέλετε αλλά να είναι μόνο λαχανικά.Φάτε μέχρι να νιώσετε χορτάτοι. Στη δίαιτα αυτή και τα βραστά ή τα ωμά λαχανικά λειτουργούν. Μπορείτε να αρχίσετε ακόμη και την ημέρα σας με μια βραστή πατάτα και ένα κουταλάκι του τσαγιού βούτυρο. Αυτό γίνεται προκειμένου να δώσετε στο σώμα σας αρκετή ενέργεια και υδατάνθρακες για την ημέρα. Αλλά μετά από αυτό μόνο ωμά και βραστά λαχανικά.

Μόνο μία πατάτα την ημέρα είναι αρκετή, αλλά δεν πρέπει να καταναλώσετε περισσότερο από αυτό. Μπορείτε να προσθέσετε μια πρέζα ρίγανης ή βασιλικού προκειμένου να κάνετε τα λαχανικά σας πιο εύγευστα. Η δεύτερη ημέρα είναι μια χωρίς θερμίδες με ένα καλό ποσό ινών και θρεπτικών συστατικών. Αν το έχετε φτάσει στη δεύτερη μέρα και έχετε αντέξει, τότε είστε σίγουρα αφοσιωμένοι!

Ημέρα 3:

Η τρίτη ημέρα είναι ένας συνδυασμός τηςπρώτης και της δεύτερης ημέρας. Μπορείτε να φάτε τα φρούτα και τα λαχανικά που αναφέραμε προηγουμένως. Μπορείτε να καταναλώσετε οποιαδήποτε ποσότητα σας αρέσει και να πίνετε άφθονο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες. Θα πρέπει να αποφύγετε τις πατάτες την τρίτη ημέρα , καθώς θα έχετε πάρει αρκετή προμήθεια υδατανθράκων από τα φρούτα. Παρόλου που μπορεί να αισθάνεστε οτι δεν θα τα καταφέρετε προσπαθήστε να αντέξετε σκεφτόμενη την τέλεια σιλουέτα και τα θεαματικά αποτελέσματα αυτής της δίαιτας.

Ημέρα 4:

Στην 4η ημέρα της χορτοφαγικής διατροφής μπορείτε να φάτε ελεύθερα μέχρι και 6 μπανάνες για μέσα στην ημέρα. Μπορείτε να πίνετε μέχρι 4 ποτήρια γάλα. Πρέπει να έχετε ακούσει ότι οι μπανάνες βοηθούν στην αύξηση του σωματικού βάρους, ωστόσο σε αυτή τη δίαιτα, δρουν ως πηγή καλίου και νατρίου για το σώμα. Δεδομένου ότι η πρόσληψη αλατιού είναι μειωμένη, οι μπανάνες θα κάνουν τη δουλειά.

Μπορείτε επίσης να έχετε ένα φλιτζάνι με πολύ αραιωμένη σούπα για ένα γεύμα. Η σούπα θα πρέπει να αποτελείται από κοκκινοπίπερο, κρεμμύδια, σκόρδο και ντομάτες. Είναι μια νόστιμη και υγιεινή συνταγή η οποία θα βοηθήσει στη διαδικασία απώλειας βάρους. Μπορείτε να την καταναλώσετε μόνο 1 φορά την ημέρα, και αυτό, μόνο για να ανανεώσετε τη γεύση σας από όλα τα λαχανικά και τα φρούτα που έχετε καταναλώσει.

Ημέρα 5:

Την 5η μέρα μπορείτε να έχετε ένα νόστιμο γεύμα. Μπορείτε να καταναλώσετε ντομάτες, λάχανα και τυρί cottage. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κομμάτια σόγιας στο γεύμα σας. Κάντε μια νόστιμη σούπα με τα προαναφερθέντα συστατικά και καταναλώστε τη. Σιγουρευτείτε οτι θα έχετε αυξήσει την πρόσληψη νερού την 5η ημέρα .

Μπορείτε να φάτε μέχρι 6 ντομάτες και θα πρέπει αυξάνετε την πρόσληψη νερού στο 1/4 της ημερήσιας κατανάλωσης. Αυτό γίνεται προκειμένου να καθαρίσει το σώμα σας από το ουρικό οξύ. Οι ντομάτες είναι για την πέψη. Το νερό θα καθαρίσει το σώμα σας από όλα τα είδη των τοξινών.

Ημέρα 6:

Η 6η ημέρα είναι λίγο διαφορετική από την 5η ημέρα . Φάτε τα λάχανα, το τυρί cottage και άλλα λαχανικά, χωρίς όμως τις ντομάτες. Αποφύγετε τις ντομάτες τις 6η ημέρα. Η νόστιμη σούπα και τα μέρη του νερού θα πρέπει να σας βοηθήσει μέσα από την ημέρα σας. Τα λαχανικά θα παρέχουν βιταμίνες και φυτικές ίνες στο σώμα σας. Θα παρατηρήσετε ήδη την αλλαγή στο σώμα σας. Συνεχίστε να καταναλώνετε ένα καλό ποσό νερού καθημερινά

Ημέρα 7:

Η 7η ημέρα είναι και η τελευταία ημέρα του σχεδίου διατροφής . Αυτή είναι η πιο σημαντική ημέρα. Θα πρέπει να πετάτε από ευτυχία. Μπορείτε να έχετε φρέσκο χυμό φρούτων, ένα φλιτζάνι καφέ ρύζι ή μισό τσαπάτι και άλλα λαχανικά που θα θέλετε να φάτε. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με την κατανάλωση του νερού.

Αυτό είναι το όλο σχέδιο διατροφής για 7 ημέρες. Εάν μπορείτε να ακολουθήσετε αυστηρά, κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να αποκτήσετε ένα υγιές και πιο αδύνατο σώμα. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε αποτελεσματικά το πρόγραμμα των 7 ημερών.

Οι χυμοί φρούτων δεν επιτρέπονται στις πρώτες 6 ημέρες. Προσπαθήστε να αυξήσετε την πρόσληψη νερού σε 15 ποτήρια από την πέμπτη ημέρα
Αποφύγετε εντελώς τον καφέ, το τσάι ή το αλκοόλ. Μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτά με μαύρο τσάι, μαύρο καφέ (όλα αυτά είναι χωρίς ζάχαρη)
45 λεπτά εκγύμνασης σε εναλλακτικές ημέρες θα σας βοηθήσουν να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα .
Σε περίπτωση που αυτό το πρόγραμμα απώλειας βάρους είναι για μια συγκεκριμένη περίσταση, δοκιμάστε δύο μήνες πριν από την περίσταση με 2 έως 3 ημέρες κενό και μετά από κάθε 7 ημέρες.
Τα λαχανικά μπορούν να ληφθούν σε μορφή σαλάτας ή να τρώγονται όπως είναι. Μπορείτε να προσθέσετε χυμό λεμονιού, βότανα, σκόρδο ή ακόμα και λευκό ξύδι. Τίποτε άλλο δεν θα πρέπει να προστεθεί σε αυτά.
Η συνταγή της σούπας που δόθηκε μπορεί να καταναλωθεό σε απεριόριστες ποσότητες. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν τα συστατικά, μπορείτε να προσθέσετε άλλα λαχανικά όπως το κουνουπίδι, το καλαμπόκι,τον αρακά, τα σπαράγγια, το λάχανο και άλλα. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από όλα τα είδη των φασολιών ( lima, pinto κλπ) που λέγεται ότι είναι πλούσια σε θερμίδες.
Το σχέδιο της πλήρης χορτοφαγικής δίαιτας είναι έτοιμο για εσάς. Και τώρα τι? Χάνω 5-8 κιλά εκείνη την εβδομάδα και τα παίρνω πίσω την επόμενη; Αυτό το εύκολο σχέδιο χορτοφαγικής δίαιτας για να χάσετε βάρος, δεν έγινε για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το ιδανικό βάρος; Είναι σίγουρα δύσκολο να επιμείνουμε σε αυτό το έντονο σχέδιο διατροφής όλη μας τη ζωή. Όλα όσα πρέπει να κάνουμε μετά από αυτό το σχέδιο διατροφής είναι να διατηρήσουμε τα κιλά μας. Δεν χρειάζεται να ζουμε ακολουθώντας αυτή τη δίαιτα για πάντα. Έτσι, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε, για να έχουμε μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή.

1.) Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη βελτίωση των συνηθειών της διατροφής σας. Όλα τα θρεπτικά συστατικά θα πρέπει να είναι με μέτρο.

2.) Να ασκείστε τακτικά για να διατηρήσετε το σώμα σας.

3.) Να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή με ημερήσια δόση μετάλλων, φυτικών ινών, βιταμινών, πρωτεΐνών, υδατανθράκων, λίπους κλπ

Η δίαιτα GM έχει γίνει η πιο δημοφιλής δίαιτα και ασκείται κυρίως από Ινδούς. Αυτό οφείλεται κυρίως στα χορτοφαγικά της χαρακτηριστικά. Αυτή η δίαιτα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και έχει ικανοποιήσει πολλούς Ινδούς. Μην περιμένετε άλλο! Πάρτε αυτή την πρόκληση των επτά ημερών και αγκαλιάστε ένα καλύτερο τρόπο ζωής για ένα καλύτερο σώμα. Προσέξτε τι τρώτε, ελέγξτε τους πειρασμούς και θα είστε ένα πιο ευτυχισμένο και πιο αδύνατο άτομο την επόμενη εβδομάδα!

Συχνές ερωτήσεις για την 5η ημέρα του Ινδικού σχεδίου της GM διατροφής:

Η 5η ημέρα της GM διαδραματίζει κεντρικό ρόλο σε ολόκληρο το σύστημα της διατροφής, διότι είναι η ημέρα πουεπιστρέφετε πίσω σε κανονικά τρόφιμα και συνήθειες. Η 5η ημέρα απαιτεί υψηλό επίπεδο πρωτεϊνών και ινών που μπορούμε να πάρουμε από διάφορες πηγές τροφών εκτός από το κρέας.

Φαγητά που μπορείτε να φάτε την 5η ημέρα:

Η 5η ημέρα της GM δίαιτα δίνει έμφαση στις ντομάτες και στις πρωτεΐνες για να εξουδετερώσει τις τοξίνες από το σώμα. Είναι αλήθεια ότι το κρέας είναι η πιο ευρέως διαθέσιμη πηγή πρωτεΐνης, αλλά οι χορτοφάγοι δεν χρειάζονται να ανησυχούν, γιατί υπάρχουν αρκετές φυτικές πηγές πρωτεϊνών και φυτικών ινών, οι οποίες λειτουργούν εξίσου καλά. Εδώ είναι μια λίστα με τρόφιμα που μπορούν να καταναλωθούν κατά τη διάρκεια της 5ης ημέρας της δίαιτας.

Ντομάτες
Καστανό ρύζι
Τυρί cottage
Κόκκινα φασόλια
Λάχανα
Σπανάκι
tofu
Αγγούρι
Κομμάτια σόγιας
Δείγμα σχεδίου διατροφής για την 5η ημέρα:

Εδώ είναι ένα δείγμα του σχεδίου διατροφής που περιλαμβάνει όλα τα τρόφιμα που σας επιτρέπετε να τρώτε κατά τη διάρκεια της 5ης ημέρας. Είστε ελεύθεροι όμως να εισαγάγετε όποιες αλλαγές σας αρέσει.

Πρωινό – 2 ντομάτες, ένα μπολ με κόκκινα φασόλια αλάτι, πιπέρι και λεμόνι.

Δεκατιανό – ένα φλιτζάνι τόφου ή γάλα

Μεσημεριανό γεύμα – ένα μπολ με καστανό ρύζι, 2 ντομάτες, Σπανάκι και τυρί

Βραδινό – σαλάτα με κρεμμύδι, χυμό λεμονιού, πιπέρι και μια πρέζα αλάτι.

Δείπνο – σούπα λαχανικών, με αγγούρι και ντομάτα σαλάτα φτιαγμένη από 1 αγγούρι και 2 ντομάτες.

Μερικά σημεία για να θυμάστε:
Ανεβάστε το ποσό της πρόσληψης νερού κατά τη διάρκεια της 5ης ημέρας, προκειμένου να απομακρυνθούν οι τοξίνες.’
Πιείτε τουλάχιστον 14 ποτήρια νερό όλη την ημέρα.
Είναι υποχρεωτικό να καταναλώνετε 6 ντομάτες όλη την ημέρα.
Οι ντομάτες μπορεί να είναι ελαφρώς ψημένες με λάδι ελιάς, αν δεν μπορείτε να τις φάτε ωμές.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το καστανό ρύζι με τσαπάτι κατά τη διάρκεια της 5ης ημέρας της δίαιτας.
Σημείωση: Μετά το σχέδιο της ινδική δίαιτας GM, σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το σχέδιο διατροφής των 1200 θερμίδων προκειμένου να ελέγξετε το βάρος σας και τις διατροφικές σας συνήθειες. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες το βάρος σας να αυξηθεί, αν δεν έχετε σταματήσει να τρώτε επεξεργασμένα τρόφιμα με λιπαρά!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share