Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σταματήστε να πίνετε γάλα αγελάδας! Μπορεί να κινδυνεύετε από κάτι πολύ σοβαρό!

Βλάπτει την υγεία σας!

25 Δεκεμβρίου 2019 16:10
Σταματήστε να πίνετε γάλα αγελάδας! Μπορεί να κινδυνεύετε από κάτι πολύ σοβαρό!

Μαθαίνουμε μερικά όλο και περισσότερο ανησυχητικά πράγματα για το γάλα, από το πώς έχει παραχθεί μέχρι το πώς επηρεάζει πραγματικά το σώμα και την υγεία του ανθρώπου.

Όταν τελειώσετε την ανάγνωση, θα το σκεφτείτε εάν θα πιείτε ξανά γάλα αγελάδας στο μέλλον, μιας και μπορεί να μην γνωρίζατε τις επιπτώσεις που έχει στον οργανισμό μας. Ένα ποτήρι γάλα μπορεί να σου άλλαξει όλη τη ζωή…όπως και σε αυτόν τον άντρα που του συνέβη κάτι απίστευτο 20 χρόνια αργότερα!

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στους μικρούς παραγωγούς γάλακτος, αλλά κυρίως στις μεγάλες βιομηχανίες και τους κολοσσούς του είδους, ειδικά στο εξωτερικό!

Είμαστε τα μόνα θηλαστικά που πίνουν ένα άλλο είδος γάλακτος και είμαστε το μόνο είδος που συνεχίζει να πίνει γάλα σαν ενήλικες.

Δυστυχώς, οι αγελάδες γαλακτοπαραγωγής υποβάλλονται σε πολλά φοβερά πράγματα.

Στις αγελάδες γίνεται βίαια σπερματέγχυση για χρόνια, έτσι ώστε να παράγουν ατέλειωτα γάλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Να πως : Τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες που προέρχονται από ζώα μπορεί να κάνουν όξινο το pH στο σώμα μας, ελαττώνοντας το ασβέστιο από τα οστά μας.

Ανεπάρκεια ασβεστίου

Το υπερβολικό ασβέστιο μπορεί να εξουδετερώσει τα οξέα στο σώμα μας, και στη συνέχεια απλά αποβάλλεται από το σώμα μέσω των ούρων μας. Αυτό προκαλεί έλλειμμα ασβεστίου.

H παστερίωση του γάλακτος πραγματικά κάνει τα πράγματα χειρότερα.Η παστερίωση καταστρέφει τις περισσότερες από τις βιταμίνες και τα ένζυμα στο γάλα και το καθιστά πιο δύσκολο να το χωνέψουμε.

Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι το γάλα είναι γεμάτο από αυξητικές ορμόνες των βοοειδών .Η βόεια αυξητική ορμόνη ή BGH, είναι ορμόνη που κανονικά εμφανίζεται φυσικά στα βοοειδή. Αυτές οι ορμόνες παράγονται τεχνητά, για να αυξήσουν την παραγωγή γάλακτος στα ζώα.

Σταματήστε να τρώτε ψωμί με μαρμελάδα αμέσως...Κάνετε κακό στην υγεία σας!

Είναι ένα δημοφιλές πρωϊνό, αλλά δεν γνώριζε κανείς ότι μπορεί να σας βλάψει. Καλό θα ήταν να σταματήσετε να τρώτε μαρμελάδα με άσπρο ψωμί, αφού είναι ένας από τους απαγορευτικούς συνδυασμούς!

Σίγουρα έχουμε σοκαριστεί, όπως όταν μάθαμε ότι δεν είναι υγιεινό να τρώμε γάλα με δημητριακά! Το ψωμί με την μαρμελάδα, λοιπόν, θα σας κάνει να νιώσετε ξανά πείνα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα φάτε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού κατά τη διάρκεια της μέρας, επειδή δεν απορροφήσατε αρκετές υγιείς λιπαρές ουσίες για πρωϊνό.

Τρώτε μακαρόνια με κρέας; Αυτά μπορούν να συμβούν στο σώμα σας από τον συνδυασμό!

Κάποιοι συνδυασμοί τροφίμων είναι απαγορευτικοί και μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Έχετε σκεφτεί αν το να τρώτε μακαρόνια με κρέας κάνει καλό τελικά; Ας βάλουμε μια τάξη σε όσα ακούγονται!

Έχουμε ακούσει πολλά για τα μακαρόνια, όπως ότι μπορούν να σας βλάψουν όταν συνοδεύονται με σάλτσα. Δείτε τι πρέπει να προσέχετε και τι ισχύει για τον συνδυασμό με το κρέας.

Μελέτες έχουν δείξει όντως πως αν καταναλώνουμε τρόφιμα μόνα τους έχουν διαφορετικές αντιδράσεις στο σώμα μας από αν τα καταναλώναμε με κάποιον άλλον συνδυασμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ είναι τα μακαρόνια με το κρέας. Τα μακαρόνια για παράδειγμα έχει την τάση να ανεβάζει την σεροτονίνη και όταν καταναλώνονται σκέτα να μας κάνουν να νιώθουμε ηρεμία και χαλάρωση. Το κρέας πάλι όταν καταναλώνεται σκέτο έχει την τάση να μας δίνει ενέργεια και αφυπνίζει όλο μας το σώμα.

Τι γίνεται άρα όταν τα συνδυάζουμε! Η αλήθεια είναι πως ο συνδυασμός τροφίμων μπορεί να βοηθήσει η να αναστείλει την απώλεια βάρους και δεν είναι τυχαίο που στις δίαιτες προτείνουμε να συνδυάζουμε τις αμυλούχες τροφές και τις πρωτεϊνούχες με λαχανικά και όχι μεταξύ τους.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share