Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020

Βάζει τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και πετάει τυρί φέτα! Το αποτέλεσμα; Γευστικότατο!

Δεν θα πιστεύετε την γεύση!

9 Δεκεμβρίου 2019 11:39
Βάζει τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και πετάει τυρί φέτα! Το αποτέλεσμα; Γευστικότατο!

Η συνταγή για τα πιο γρήγορα μακαρόνια με τυρί που γίνονται στη χύτρα ταχύτητας, και δεν χρειάζονται βράσιμο! Θα πάθετε πλάκα.

Άλλη μια συνταγή για μακαρόνια που όλοι μας λατρεύουμε είναι τα κλασικά μακαρόνια με κιμά. Αν δεν θέλετε να πειραματιστείτε τότε δοκιμάστε την!

Για την συνταγή αυτή θα χρειαστείτε:

Ένα πακέτο (500 γρ.) μακαρόνια τύπου σελινάκι, πένες κλπ, δηλαδή με τρύπα
3 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
250 γραμμάρια τυρί κρέμα
2 1/2 κούπες γάλα
375 ml γάλα εβαπορέ
Αλάτι και πιπέρι

Φαίνεται εύκολο και νόστιμο!

Τοποθετεί μια κουτάλα πάνω από την κατσαρόλα με τα μακαρόνια. Ο λόγος;

Μερικές φορές ταλαιπωρούμαστε χωρίς κάποιον προφανή λόγο, γιατί δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να βρούμε την πιο απλή λύση στο πρόβλημα μας. Στην προκειμένη το πρόβλημα είναι μαγειρικό.

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που για να μαγειρέψουν κάνουν ολόκληρη την κουζίνα χάλια, ακόμη κι όταν απλά βράζουν νερό για μακαρόνια, η ομάδα του Athensmagazine.gr σου βρήκε τη λύση και θα χρειαστείς μία μόνο κουτάλα! Ωστόσο, να σου υπενθυμίσουμε μια ακόμη μυστική χρήση της κουτάλας για τα μακαρόνια που το πιο πιθανό είναι πως δεν την γνωρίζεις όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού.

Δείτε λοιπόν στο παρακάτω βίντεο το απόλυτο κόλπο με την ξύλινη κουτάλα που θα σας λύσει τα χέρια:

Μέσα σε ένα μπουκάλι έβαλε τα μακαρόνια. Ο λόγος; Πανέξυπνος! (video)

Το απίστευτο κόλπο! Αν βάλετε μακαρόνια σε ένα πλαστικό μπουκάλι θα μάθετε κάτι που δεν ξέρατε έως σήμερα.

Τι σχέση μπορεί να έχει ένα πλαστικό μπουκάλι με τη μακαρονάδα;

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα απίστευτο κόλπο για να μετράτε μεμονωμένες μερίδες σπαγγέτι, ενώ μάλιστα σας έχουμε κι ένα ακόμη μυστικό για την χρήση της κουτάλας.

Αυτό σίγουρα θα έρθει χρήσιμο την επόμενη φορά που θα πρέπει να μαγειρέψετε για μια ομάδα φίλων!

Παίρνει μία φόρμα από κέικ και γεμίζει μακαρόνια! Παρμεζάνα και… Το αποτέλεσμα; Θα σας εντυπωσιάσει!

Μόλις δείτε το αποτέλεσμα αυτού του... πειράματος με τα μακαρόνια θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς! Τι συμβαίνει; Απίθανο!

Είμαστε εδώ για εσάς! Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Αυτό σημαίνει ότι δε θα φτιάξετε σπαγγέτι με κεφτεδάκια, σωστά; Όταν μεταμορφώσετε αυτή τη συνταγή, όχι μόνο θα εκπλαγούν οι καλεσμένοι σας, αλλά θα έχετε δημιουργήσει ένα φοβερό εντυπωσιακό ορεκτικό ή γιατί όχι κυρίως πιάτο!

Θα χρειαστείτε:

1 συσκευασία σπαγγέτι
1 1/2 κουταλιές ελαιόλαδο
Μαργαρίνη
1 1/2 κούπα τριμένη παρμεζάνα
1 1/2 κούτα σάλτσα ντομάτας
12 μαγειρεμένα κεφτεδάκια
Μας αρέσει όταν έχει εντυπωσιακή εμφάνιση το φαγητό και ταυτόχρονα έχει γνώριμη αίσθηση. Σίγουρα θα δοκιμάσουμε να φτιάξουμε αυτή τη συνταγή! Αφήστε μας τα σχόλιά σας αν σας άρεσε αυτή η πρωτότυπη ιδέα για το κλασικό συνδυασμό κεφτεδάκια με σπαγγέτι!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr πόσο εύκολα μπορείτε να το φτιάξετε:

Βάζει τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα και ρίχνει κρεμμύδι! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Προσθέστε σε μια κατσαρόλα με μακαρόνια λίγο κρεμμύδι...Μια συνταγή που αν και ακούγεται περίεργη, θα σας ξετρελάνει!

Ο παραδοσιακός τρόπος ετοιμασίας των ζυμαρικών, απαιτεί βράσιμο στη κατσαρόλα και παράλληλα η προετοιμασία της σάλτσας σε άλλο κατσαρολάκι. Με τον τρόπο στο βίντεο παρακάτω όμως, μειώνεται ο χρόνος μαγειρέματος, τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και φυσικά το πλύσιμο των πιάτων!

Διαβάστε παρακάτω τα συστατικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε σπαγγέτι σε μία κατσαρόλα. Το βίντεο που ακολουθεί σας δείχνει την εκτέλεση της συνταγής βήμα προς βήμα.

Θα χρειαστείτε:

200 γρ. σπαγγέτι
200 γρ. τοματίνια, κομμένα στη μέση
100 γρ. φύλλα σπανάκια
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
μερικά φύλλα φρέσκο βασιλικό, χοντροκομμένο
2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
50 γρ κεφαλογραβιέρα ή τυρί της επιλογής σας, τριμμένο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Αρχικά κόψτε τα τοματίνια στη μέση και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά τσίλι. Πάρτε μια μεγάλη κατσαρόλα και τοποθετήστε στο κέντρο τα σπαγγέτι, και βάλτε και από τις δύο πλευρές το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέστε τα τοματίνια, το σπανάκι, το σκόρδο, τη πιπεριά τσίλι και προσθέστε στη κορυφή τον χοντροκομμένο βασιλικό. Προσθέστε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, και προσθέστε 600 ml νερό.

Βάλτε σε μέτρια φωτιά και αφήστε να πάρει βράση. Για al dente ζυμαρικά, μαγειρέψτε περίπου 9 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με τσιμπίδες. Για πιο βρασμένα ζυμαρικά, αφήστε τα για 10-11 λεπτά. Αφαιρέστε από τη φωτιά, όταν θα έχει εξατμιστεί το περισσότερο νερό και έχει δημιουργηθεί μια παχύρευστη σάλτσα. Τρίψτε το τυρί, ρίξτε επιπλέον βασιλικό και αλατοπίπερο αν επιθυμείτε.

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share