Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλείφει τα μαλλιά της με μαγιονέζα και περιμένει 20 λεπτά...Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Θα θέλετε να το κάνετε!

15 Δεκεμβρίου 2019 19:05
Αλείφει τα μαλλιά της με μαγιονέζα και περιμένει 20 λεπτά...Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Σίγουρα έχετε ήδη δοκιμάσει πολλούς τρόπους και προιόντα του εμπορίου, για να κάνετε να μαλλιά σας να φαίνονται υγιή, όμως δεν βοηθούν. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν επιδείνωσει την κατάσταση. Εμείς σας βρήκαμε έναν τρόπο να λύσετε το πρόβλημα και πειρλαμβάνει την μαγιονέζα!

Αν δεν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας, γιατί τα έχετε συνηθίσει έτσι ή δεν ταιριάζει κάποιο άλλο στιλ στο πρόσωπό σας, δείτε τι πρέπει να κάνετε σε αυτή την περίπτωση!

Αυτό το κορίτσι προτείνει να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας μια μάσκα μαγιονέζας . Γιατί όχι; Ας δούμε τα συστατικά του: φυτικό λάδι, νερό, αυγά, ξύδι, αλάτι, ζάχαρη, χυμό λεμονιού, μουστάρδα. Όλα αυτά τα συστατικά χρησιμοποιούνται στο σπίτι και για μάσκες για τα μαλλιά.

Ακόμα και αν υπάρχει μια μικρή μαγιονέζα με συντηρητικά, είναι σε κάθε περίπτωση πολύ πιο χρήσιμη από οποιοδήποτε μαλακτικό μαλλιών!

Ανακάτεψε ελαιόλαδο με αβοκάντο και το έτριψε στα μαλλιά της! Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ξέρετε το κόλπο που θα κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και πλούσια; Αν όχι το Athensmagazine.gr βρήκε το καλύτερο! Μπορείτε να ανακατέψετε μέσα σε ένα μπολ αβοκάντο μαζί με λάδι και μετά να τρίψετε τα μαλλιά σας! Αν περιμένετε λίγη ώρα τότε θα δείτε κάτι που θα σας εκπλήξει! 4+1 λάθη που κάνεις όταν κοιμάσαι και κάνουν κακό στα μαλλιά σου!

Ένα από τα φυσικά έλαια που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στον τομέα της ομορφιάς είναι το δαφνέλαιο. Πρόκειται για ένα έλαιο που μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία ή να το φτιάξετε μόνη σας.

Φτιάξτε την παρακάτω μάσκα και δείτε τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Υλικά

1 ώριμο αβοκάντο
4-5 κ.σ δαφνέλαιο ή ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζετε το αβοκάντο και το λιώνετε με ένα πιρούνι. Προσθέτετε το δαφνέλαιο και ανακατεύετε. Αν δεν χρησιμοποιήσετε ραβδομπλέντερ θα είναι πιο πηχτό.

Απλώνετε στα μαλλιά κατά μήκος (και στη ρίζα) και κάνετε μασάζ. Δένετε με ένα λαστιχάκι και αφήνετε για μισή με μια ώρα. Αν είναι εύκολο, βάζετε και μεμβράνη στα μαλλιά σας.

Μπορείτε να λουστείτε κανονικά!

4+1 χτενίσματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ κι εσύ σίγουρα θα έχεις κανονίσεις κάποια έξοδο, είτε για φαγητό, είτε για ποτό, είτε για ένα απλό καφέ. Φρόντισε λοιπόν τα μαλλιά σου να κλέψουν τις εντυπώσεις!

Σου μαζέψαμε τα 5 πιο απλά χτενίσματα για να γυρίσουν όλα τα κεφάλια στο πέρασμά σου και οι φίλες σου να αναρωτιούνται πότε πρόλαβες και πήγες κομμωτήριο!

Πιάσε όλα τα μαλλιά σου ψηλά σε ένα χαλαρό κότσο με γαλλικό twist και στερέωσε με τσιμπιδάκια

Φέρε όλα τα μαλλιά σου σε ένα slicked back χτενισμα και στερέωσε με εντυπωσιακά hair clips και αξεσουάρ

Μία κλασική γαλλική πλεξούδα στη μία πλευρά αρκεί

Καλεσμένη σε γάμο; Ο πιο χαλαρός, εύκολος και σικάτος κότσος που μπορείς να κάνεις σε τρία λεπτά είναι σίγουρα αυτός

Πιάσε όλα τα μαλλιά σου πίσω, ξεκίνα να τα πλέκεις σε μία κλασική γαλλική πλεξούδα και πέρασε ανάμεσά τους ένα μαντήλι. Είσαι έτοιμη!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share