Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτή η μαγεική σκόνη είναι πιο δυνατή από την μαγειρική σόδα!

Ενισχύει την υγεία!

2 Δεκεμβρίου 2019 20:55
Αυτή η μαγεική σκόνη είναι πιο δυνατή από την μαγειρική σόδα!

Το μαγνήσιο είναι πολύ σημαντικό και λόγω της κακής διατροφής, πολλοί άνθρωποι δεν καταναλώνουν αρκετό. Η έλλειψη του έχει πολλαπλές συνέπειες στην υγεία για αυτό και πρέπει να το ενταχθεί στην καθημερινή σας διατροφή. Η σκόνη του είναι πιο δυνατή και από την μαγειρική σόδα!

Δείτε επίσης: Βάζει μαγειρική σόδα κάτω από τα μάτια! Την αφήνει 5 λεπτά και μετά συμβαίνει το απίθανο!

Εκτός από την κατανάλωση τροφίμων, υπάρχει και ένας άλλος τρόπος για την έλευση του μαγνησίου στο σώμα, μέσω του δέρματος. Με τη μέθοδο αυτή, θα καλύψετε σίγουρα τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη (280-300 mg για τις γυναίκες, 270 έως 400 mg για τον άνδρα), και για αυτό θα χρειαστείτε μόνο βραστό νερό και χλωριούχο μαγνήσιο.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μια από τις καλύτερες λύσεις – μια σπιτική λοσιόν μαγνησίου, με έλαιο μαγνησίου, η οποία μπορεί να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα με τη μία!

Ο γιατρός Νόρμαν Σέλλει, ένας Αμερικανός ειδικός στην ολιστική ιατρική, πραγματοποίησε τη μελέτη, κατά την οποία οι συμμετέχοντες εφάρμοχαν σπιτική λοσιόν με χλωριούχο μαγνησίου στο δέρμα, κάθε μέρα.

Μετά από μόλις τέσσερις εβδομάδες, το 75 τοις εκατό των συμμετεχόντων είχαν υψηλότερα επίπεδα μαγνησίου στον οργανισμό!

Συνταγή για σπιτική λοσιόν μαγνησίου (Oil)

Συστατικά:

3 κουταλιές της σούπας βραστό νερό,
μισό φλιτζάνι Χλωριούχο μαγνήσιο σε μορφή νιφάδων (θα το βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα)

Προετοιμασία και εφαρμογή :

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμείξετε το νερό με αυτή την ισχυρή σκόνη και να την απλώσετε στο δέρμα! Με αυτή τη λοσιόν μπορείτε να ανακουφίσετε τον πόνο στα οστά και στους μυς – απλά τρίψτε την λοσιόν στο σημείο του πόνου και περιμένετε για 2-3 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει!

Έβαλε σκόνη κουρκούμης σε ένα ποτήρι με νερό! Αφού το ήπιε κατάλαβε ότι...

Η κουρκούμη είναι ένα ισχυρό μπαχαρικό, το οποίο συναντά κανείς στην νοτιο-ασιατική κουζίνα. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία και για αυτό και επιλέγεται ολοένα και περισσότερο!

Δείτε και αυτό: Βάζει κουρκουμά γύρω από τα μάτια της...10 λεπτά αργότερα συμβαίνει κάτι απίστευτο!

Αυτό το μπαχαρικό χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία ασθενειών του ήπατος εδώ και αιώνες. Ωστόσο, οι εμπειρογνώμονες άρχισαν να εξετάζουν τις επιδράσεις της όσον αφορά την προστασία του ήπατος πριν από είκοσι χρόνια.

Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι η κουρκούμη είναι εξαιρετικά χρήσιμη λόγω των ισχυρών αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών της επιδράσεων. Μειώνει τη βλάβη του ήπατος λόγω της κίρρωσης (ουλές του ήπατος), της υπερβολικής δόσης του σιδήρου, της αιθανόλης, των υψηλών επιπέδων τοξικότητας και των ασθενειών του ήπατος (όπως η χολόσταση).

Το δραστικό συστατικό της, η κουρκουμίνη, μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του ήπατος, καθώς μειώνει τις επιδράσεις ανθρώπινων καρκινογόνων ουσιών (όπως το θειοακεταμίδιο) στο ήπαρ.

Σας προτείνουμε λίγες συνταγές!

1. Κουρκούμη και λάδι

Συστατικά:

1 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη
1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας
2 φλιτζάνια γάλα καρύδας
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
Μέθοδος παρασκευής

Σε μια κατσαρόλα, θερμαίνετε τα αναγραφόμενα συστατικά μέχρι το μείγμα να αρχίσει να βράζει. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το από τη φωτιά και καταναλώστε το ζεστό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το μείγμα σε σούπες, ή σε άλλες συνταγές.

2. Κουρκούμη με Νερό

Συστατικά:

1/4 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη
1-2 φλιτζάνια νερό
Μέθοδος παρασκευής:

Κατ ‘αρχάς, βράζουμε το νερό, προσθέτουμε τη κουρκούμη και αφήστε το μείγμα να βράσει για άλλα 10 λεπτά. Στη συνέχεια, αφήστε το να κρυώσει για μερικά λεπτά, και στη συνέχεια μπορείτε να το πιείτε.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share