Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάζει μαγειρική σόδα κάτω από τα μάτια! Την αφήνει 5 λεπτά και μετά συμβαίνει το απίθανο!

Απίστευτο!

29 Νοεμβρίου 2019 13:27
Βάζει μαγειρική σόδα κάτω από τα μάτια! Την αφήνει 5 λεπτά και μετά συμβαίνει το απίθανο!

Η μαγειρική σόδα είναι γνωστό πως κάνει θαύματα! Όλοι γνωρίζουμε ότι έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία μας!

Μερικά από τα οφέλη της μαγειρικής σόδας για την υγεία και την ομορφιά!

Το όξινο ανθρακικό νάτριο λειτουργεί τέλεια κατά της ακμής και κατά των σπυριών. Καταπολεμά οποιαδήποτε λοίμωξη και βοηθά στη χαλάρωση του δέρματος γύρω από τα σπυράκια, ώστε να μπορείτε να τα απομακρύνετε εύκολα.

Λειτουργεί ως ένα φυσικό αντιβιοτικό, και σβήνει τα σημάδια της ακμής και προωθεί τη διαδικασία ανάκτησης του δέρματος το οποίο είναι επιρρεπή στην ακμή.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Παίρνει μαγειρική σόδα και φράουλα και τα λιώνει... λίγο μετά συμβαίνει κάτι απίστευτο!

Η μαγειρική σόδα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τους πόρους. Έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ανοίγει τους πόρους. Θα απορροφήσει την υπερβολική λιπαρότητα από το δέρμα και θα ανοίξει τους φραγμένους πόρους σας!

Πώς να προετοιμάσετε τη μάσκα της μαγειρικής σόδας για το πρόσωπο:

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πήρε ένα μπολ, έριξε μαγειρική σόδα και το έβαλε στο ψυγείο. Μετά το έβγαλε και συνέβη το απίστευτο...

Αυτή η φυσική μάσκα είναι εξαιρετικά εύκολη για να την προετοιμάσετε, και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να τη κάνετε στο σπίτι σας γρήγορα και εύκολα. Απλά αναμείξτε 1/2 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με 1 κουταλιά της σούπας κρύο νερό. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 10 λεπτά. Αργότερα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, και να εφαρμόστε την ενυδατική σας.

Το πρόσωπό σας θα είναι πιο απαλό και ενυδατωμένο από ποτέ. Δοκιμάστε να το κάνετε αυτό σήμερα, και σίγουρα θα μοιραστείτε αυτό το μυστικό και με άλλες φίλες σας.

Δόθηκε μαγειρική σόδα σε ποντικούς και.... Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Κάποιοι ερευνητές έριξαν μαγειρική σόδα σε ποντικούς και όχι μόνο... Το αποτέλεσμα πραγματικά μας άφησε όλους άφωνους.

Συγκεκριμένα, μια έρευνα αναφέρει πως η μαγειρική σόδα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στις αυτοάνοσες νόσους όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Παίρνει σόδα και μαλακτικό μαλλιών, τα αφήνει 5 λεπτά και... Δεν θα πιστεύετε τι έγινε μετά!

Επιστήμονες του Medical College of Georgia, ανακάλυψαν ενδείξεις ότι η μαγειρική σόδα θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής που προκαλεί και επιδεινώνει αυτές τις νόσους.

Η έρευνα, εξέτασε πώς η μαγειρική σόδα μπορεί ενδεχομένως να μειώσει την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος μεταφέροντας σημαντικά μηνύματα στον σπλήνα μέσω της βοήθειας χημικής ουσίας.

Στην έρευνα δόθηκε νερό με μαγειρική σόδα σε ποντικούς για δυο εβδομάδες καθώς και σε ομάδα ελέγχου που αποτελείτο από υγιείς φοιτητές ιατρικής. Σε αυτό το διάστημα, τα μακροφάγα στους ποντικούς και στους φοιτητές άλλαξαν, από αυτά που προκαλούν φλεγμονή σε άλλα που τη μειώνουν. Με την ευκαιρία διαβάστε: Έριξε μαγειρική σόδα στους υαλοκαθαριστήρες. Ο λόγος; Θα σας συναρπάσει!

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η μαγειρική σόδα δρα ως καταλύτης που ενημερώνει τα κύτταρα ότι δεν υπάρχει ανάγκη να παραχθεί προστατευτική αντίδραση από το ανοσοποιητικό.

Επίσης, μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στη μετατροπή προφλεγμονοδών κυττάρων σε αντιφλεγμονώδη, καθώς και να προάγει την ανάπτυξη πιο αντιφλεγμονωδών μακροφάγων.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share