Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δοκιμάστε αυτή την σπιτική μάσκα και το πρόσωπο σας θα φαίνεται 10 χρόνια νεότερο! (Άμεσα αποτελέσματα).

Το ήξερες;

31 Οκτωβρίου 2019 08:08
Δοκιμάστε αυτή την σπιτική μάσκα και το πρόσωπο σας θα φαίνεται 10 χρόνια νεότερο! (Άμεσα αποτελέσματα).

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για τη μακροζωία τους, και οι Γιαπωνέζες γυναίκες φαίνονται πάντα όμορφες και φρέσκες. Το μυστικό τους; Οι θαυματουργές ιδιότητες του ρυζιού! Απλά δοκιμάστε αυτή τη σπιτική μάσκα προσώπου και δείτε τη διαφορά στον εαυτό σας.

Δείτε επίσης τις καλύτερες μάσκες προσώπου που μπορείτε να κάνετε μόνο με μπανάνα!

Το ρύζι είναι πλούσιο σε υγιείς θρεπτικές ουσίες, όπως το λινελαϊκό οξύ και το σκουαλένιο, οι οποίες είναι αντιοξειδωτικές και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, το οποίο μειώνει και εμποδίζει την εμφάνιση των ρυτίδων του δέρματος. Όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος και την καταπολέμηση των ρυτίδων, το ρύζι λειτουργεί ως μια θεραπεία θαύμα. Απλά δοκιμάστε αυτή τη σπιτική μάσκα προσώπου και δείτε τη διαφορά στον εαυτό σας. Αυτή η παλιά Ιαπωνική συνταγή μάσκας προσώπου θα εξομαλύνει τις ρυτίδες σας και θα αναζωογονήσει το δέρμα σας. Θα σας κάνει να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερες.

Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και να αυξήσουν την εμφάνιση των ρυτίδων, όπως: η έκθεση στον ήλιο, η χρήση καλλυντικών προϊόντων, η κακή και ανθυγιεινή διατροφή, οι ορμονικές αλλαγές, και πολλοί άλλοι παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες είναι η κύρια αιτία που το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Έτσι, η συμβουλή μας είναι ότι θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση αυτών των ακριβών καλλυντικών προϊόντων και να δοκιμάστε αυτή τη φυσική εναλλακτική λύση. Αυτή η σπιτική μάσκα προσώπου είναι πολύ απλή και μπορείτε να τη φτιάξετε εύκολα. Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

1 κουταλιά της σούπας μέλι
3 κουταλιές της σούπας ρύζι
1 κουταλιά της σούπας γάλα
Οδηγίες:

Πρώτα, θα πρέπει να βάλετε τις 3 κουταλιές της σούπας ρύζι σε ένα κατσαρολάκι και να ρίξετε 1 φλιτζάνι νερό. Αφήστε το να σιγοβράσει για 3 λεπτά. Μετά, το βγάζετε από τη φωτιά και το σουρώνετε. Αφήστε το να κρυώσει και αποθηκεύσετε το σε ένα γυάλινο δοχείο. Στη συνέχεια, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και 1 κουταλιά της σούπας ζεστό γάλα. Ανακατέψτε αυτά τα συστατικά, μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη πάστα.

Πως να το χρησιμοποιήσετε:

Αρχικά, θα πρέπει να πλύνετε το πρόσωπό σας με καθαρό νερό. Εφαρμόστε αυτήν την σπιτική μάσκα προσώπου στο πρόσωπό σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτή τη μάσκα μία φορά την εβδομάδα. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Απαλλάξου από τις ρυτίδες με κεράσια!

Μια εξαιρετική μάσκα αντιγήρανσης, για να απαλλαγείς από τις ρυτίδες, με κεράσι το οποίο δεν περιέχει μόνο σημαντικά επίπεδα αντιοξειδωτικών, αλλά έχει ένα μοναδικό συνδυασμό αντιοξειδωτικών που δεν βρίσκονται σε άλλα φρούτα.

Δείτε επίσης: Οι καλύτερες μάσκες προσώπου που μπορείτε να κάνετε μόνο με μπανάνα!

Μάσκα ρυτίδων με κεράσι

Λιώστε 5-6 κεράσια με 2 κουταλιές της σούπας βιολογικό μέλι και ανακατεέψτε μαζί.
Απλώστε με τα δάχτυλα στο πρόσωπο και το λαιμό.
Αφήστε το για 15 λεπτά πριν από την αφαίρεση με ένα ζεστό βαμβακερό ύφασμα.
Τελειώστε κρύο νερό και σκουπίστε το δέρμα.

Αυτή η μάσκα είναι υπέροχη για να ελαχιστοποιείαετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καθώς και να απαλύνεται τυχόν δυσχρωμίες του δέρματος και έχει μια ήπια απολεπιστική δράση αφήνοντας το δέρμα, λείο και απαλό.

Θέλεις να εξαφανίσεις μία για πάντα τις ρυτίδες; - Φάε τότε μερικά μανιτάρια!

Τρέμεις τις ρυτίδες και θες να πεις μία για πάντα αντίο σε αυτόν τον.. εφιάλτη; Εμείς σου έχουμε την λύση και αυτή είναι τα μανιτάρια!

Ένα περίεργο πράγμα με τις ρυτίδες: Δεν έχεις ούτε μία και κάποια στιγμή κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και έχεις δέκα.

Πριν καν έρθεις αντιμέτωπος με τη ζαρωμένη σου όψη, ρίξε μια ματιά στη διατροφή σου.

Κι όμως, με μια μικρή αλλαγή μπορείς να προλάβεις τα σημάδια του χρόνου.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, καλό θα είναι να προσθέσουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο μανιτάρια, τα οποία αποτελούν τις υψηλότερες πηγές από δύο αντιοξειδωτικά, την εργοθεϊνηίνη και τη γλουταθειόνη, που προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες αποτελούν τις κύριες αιτίες εμφάνισης ρυτίδων.

“Το σώμα διαθέτει μηχανισμούς για τον έλεγχο των περισσότερων ελεύθερων ριζών, αλλά τελικά αρκετές προκαλούν βλάβες, οι οποίες έχουν συσχετιστεί με πολλές από τις ασθένειες της γήρανσης, όπως ο καρκίνος, η στεφανιαία νόσος και η νόσος του Alzheimer.”, δήλωσε ο συγγραφέας της μελέτης, Robert Beelman.

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες ποικίλουν ανάλογα με τα είδη των μανιταριών, αλλά τα πορτσίνι περιέχουν τη μεγαλύτερη ποσότητα αντιοξειδωτικών.

Ποικιλίες που βρίσκουμε πιο εύκολα στα σούπερ μάρκετ, όπως τα λευκά μανιτάρια, περιέχουν μικρότερες ποσότητες, αλλά και πάλι συνεχίζουν να περιέχουν μεγαλύτερη από άλλες τροφές, ακόμα και όταν είναι μαγειρεμένα.

Η απόδειξη; “Χώρες που έχουν περισσότερη εργοθεϊνηίνη στο διαιτολόγιό τους, όπως η Γαλλία και η Ιταλία, έχουν επίσης χαμηλότερα ποσοστά εμφάνισης νευροεκφυλιστικών ασθενειών, ενώ άτομα σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία παρουσιάζουν χαμηλή κατανάλωση ερυθροθειονίνης, έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης ασθενειών, όπως η νόσος του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ “, δήλωσε ο Δρ. Beelman.

Μην νομίζεις όμως ότι για να απολαύσεις τα πλεονεκτήματά του μύκητα αυτού θα πρέπει να τρέφεσαι όλη μέρα με μανιτάρια.Πέντε είναι αρκετά για να καθυστερήσεις τα σημάδια του χρόνου.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share