Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η στρατιωτική δίαιτα που θα σας κάνει να εξαφανίσετε 5 κιλά σε 3 ημέρες!

Κάνει θαύματα!

17 Ιουλίου 2018 13:54
Η στρατιωτική δίαιτα που θα σας κάνει να εξαφανίσετε 5 κιλά σε 3 ημέρες!

Η απώλεια βάρους είναι αυτό που επιθυμούν όλοι οι άνθρωποι. Όλοι θέλουμε την απόκτηση κάποιων μυών και την απώλεια κάποιου σωματικού λίπους, όχι μόνο όσον αφορά την αισθητική αλλά και για λόγους υγείας.

Η μείωση του σωματικού λίπους και η μείωση του βάρους του σώματος μπορεί να κάνει θαύματα από άποψη της αρτηριακής πίεσης, της χοληστερόλης, ή απλώς για αθλητικούς λόγους. Μια δίαιτα μπορεί να περιλαμβάνει καύση περισσότερων θερμίδων και κατανάλωση λιγότερων θερμίδων.

Η απώλεια βάρους μπορεί να συμβεί όταν τρώτε λιγότερο από ό, τι χρειάζεται το σώμα σας. Με απλά λόγια: τρώμε λιγότερα, κινούμαστε περισσότερο. Με τον τρόπο αυτό το σώμα θα βρεθεί με αποθηκευμένο σωματικό λίπος ως ενέργεια σε αντίθεση με το φαγητό που τρώτε.

Εδώ είναι η δίαιτα του στρατιώτη που σε 3 ήμερες θα χάσετε 5 κιλά! Αυτή η δίαιτα προορίζεται για γυναίκες, αλλά οι άνδρες συνίσταται να προσθέσουν επιπλέον 100 θερμίδες την ημέρα με τη μορφή πρωτεΐνης.

Το πρωινό μπορεί να είναι ένα από τα πιο βασικά γεύματα της ημέρας απλώς και μόνο επειδή θα σας δώσει εκείνη την επιθυμητή ενέργεια και θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε το μεταβολισμό σας.

Για το πρώτο σας γεύμα μπορείτε να έχετε μισό γκρέιπφρουτ, 1 φέτα τοστ με 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο νόστιμη και εύκολη σοκολατόπιτα με μπανάνες!

Επίσης πιείτε 1 φλιτζάνι μαύρο τσάι ή καφέ.

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη, γάλα ή γλυκαντικά στον καφέ ή το τσάι σας. Το πράσινο τσάι και ο καφές έχουν θερμογενείς ιδιότητες (καίουν περισσότερες θερμίδες) και ο μαύρος καφές έχει την ικανότητα να καταστέλλει την όρεξή σας.

Το επόμενο γεύμα της ημέρας (μεσημεριανό γεύμα) αποτελείται από μισό φλιτζάνι τόνου, άλλη μια φέτα τοστ και νερό, μαύρο καφέ ή τσάι. Προσθέστε σκόρδο, πιπέρι, μουστάρδα και άλλα καρύκευμα.

Για δείπνο, μπορείτε να έχετε μισό φλιτζάνι οποιουδήποτε τύπου κρέατος, 1 φλιτζάνι πράσινα φασόλια, μισή μπανάνα, ένα μικρό μήλο και ένα φλιτζάνι παγωτό βανίλιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αυτοκίνητο της Τζένης Μπαλατσινού μετά το τρακάρισμα! Γιατί διέψευσαν ψευδώς την είδηση;

Το επόμενο πρωί, το πρωινό θα πρέπει να περιλαμβάνει μια φέτα ολικής αλέσεως τοστ, ένα ολόκληρο αυγό και μισή μπανάνα. Αυτή η δίαιτα προορίζεται να διαρκέσει τρεις ημέρες, και στη συνέχεια 4 ημέρες αποχή. Επαναλάβετε μέχρι να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για μεσημεριανό γεύμα, ένα φλιτζάνι τυρί cottage, 1 σκληρό βραστό αυγό και λίγο αλάτι. Λόγω της χαμηλής ποσότητας φαγητού σε αυτή τη δίαιτα, δεν συνιστάται να εργάζεστε έντονα κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών.

Για δείπνο μπορείτε να έχετε δύο λουκάνικα, 1 φλιτζάνι μπρόκολο, μισό φλιτζάνι καρότα, μισή μπανάνα και μισό φλιτζάνι παγωτό βανίλιας.

Τα λαχανικά σε αυτή τη δίαιτα θα πρέπει να είναι στον ατμό, ψημένα ή βρασμένα ή ωμά. Το κρέας πρέπει να ψηθεί στη σχάρα. Αν είστε χορτοφάγος τότε μπορείτε να αντικαταστήσετε το κρέας με φακές, φασόλια ή / και μανιτάρια portobello.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη: "Θέλω να πεθάνω"!


Η τρίτη και τελευταία ημέρα έφτασε! Για πρωινό, θα πρέπει να έχετε 5 κράκερς, 1 φέτα τυρί τσένταρ και 1 μικρό μήλο.

Για μεσημεριανό γεύμα μια φέτα τοστ ολικής και ένα σκληρό βραστό αυγό. Μπορείτε να αλλάξετε το αυγό για ένα φλιτζάνι γάλα ή δύο φέτες μπέικον ή λίγο κοτόπουλο.

Για το τελευταίο γεύμα της 3ης ημέρας, μπορείτε να έχετε 1 φλιτζάνι τόνου, μισή μπανάνα και ένα φλιτζάνι παγωτό βανίλιας. Προσοχή, δεν μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον τρόφιμα!



Το αλκοόλ απαγορεύεται αυστηρά σε αυτή τη δίαιτα, ακόμα και στις 4 ημέρες αποχή, δεν πρέπει να καταναλώνετε αλκοόλ, ειδικά μπύρα ή φρουτώδη ποτά, μόνο ένα ποτήρι κρασί.

Θυμηθείτε, το βάρος και η απώλεια λίπους είναι δύο διαφορετικές οντότητες.5 κιλά σε 3 ημέρες δεν σημαίνει 5 κιλά λίπους.
* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share