Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δοκίμασε το: Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να «κρύψεις» την λευκή ρίζα

16 Φεβρουαρίου 2018 13:20
Δοκίμασε το: Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να «κρύψεις» την λευκή ρίζα

Για όσες βάφετε τα μαλλιά σας, η ρίζα είναι πάντα στη λίστα με τα things to do σας, αλλά ακολουθώντας το νόμο του αείμνηστου Μέρφι, θα κάνει την εμφάνιση της την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Δηλαδή αυτή που δεν προλαβαίνετε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο για να διορθώσετε το «πρόβλημα».

Συνήθως, το παρατηρείτε εκεί που ρίχνετε την τελευταία ματιά στον καθρέφτη λίγο πριν φύγετε από το σπίτι. «Δεξί προφίλ. Τσεκ. Αριστερό προφίλ. Τσεκ. Μαλλιά. Τσεκ. Μισό λεπτό, τι είναι αυτό;». Και τότε βλέπετε την άσπρη διαχωριστική γραμμή στη μέση του τριχωτού του κεφαλιού σας, τόσο λευκή και τόσο ορατή σαν φρεσκοβαμμένη λεωφορειολωρίδα στη Βουλιαγμένης και αναθεματίζετε για όλα εκείνα τα απογεύματα που αναβάλατε να κλείσετε ένα ραντεβού για ρίζα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: 5+1 λόγοι που είναι ότι πιο σιχαμένο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Και εντάξει μπορεί να μην πειράζει και τόσο αν ο προορισμός σας είναι το σούπερ μάρκετ ή το σπίτι της κολλητής σας, αλλά όταν πρόκειται για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις όπως ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ραντεβού, η λευκή ρίζα είναι ένας επαρκής λόγος να νιώσετε την αυτοπεποίθηση σας να συρρικνώνεται.

Τι μπορείτε να κάνετε άμεσα για να κρύψετε τα λευκά;

1. Αλλάξτε χωρίστρα και ρίξτε τα μαλλιά σας από πάνω.
Στερεώστε τα και με ένα κομψό, διακριτικό τσιμπιδάκι για να μη νιώθετε ανασφάλεια ότι θα σας φύγουν από την άλλη και είστε έτοιμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - σοκ: Τι βρέθηκε δίπλα στην σορό της Ειρήνης Λαγούδη που δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονία;

2. Χρησιμοποιήστε πούδρα ή σκιά ματιών
Θα χρειαστείτε κάποια ποσότητα βέβαια, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Αν είναι ανοιχτόχρωμα, χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ, απλώστε την πούδρα του προσώπου σας ή κάποια bronze πούδρα που έχετε στο νεσεσέρ σας. Αν το χρώμα σας κυμαίνετε σε πιο σκούρες καφέ αποχρώσεις, χρηισμοποιήστε αντίστοιχα κάποια σκούρα καφέ σκιά.

3. Φορέστε ένα μαντήλι, μια κορδέλα ή ένα τιρμπάν
Εκτός του ότι θα κρύψετε τα ανεπιθύμητα λευκά, θα δώσετε ένα statement χαρακτήρα στο χτένισμά σας.

Πηγή: bovary.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share