Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη - σοκ: Τι βρέθηκε δίπλα στην σορό της Ειρήνης Λαγούδη που δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονία;

16 Φεβρουαρίου 2018 09:55
Αποκάλυψη - σοκ: Τι βρέθηκε δίπλα στην σορό της Ειρήνης Λαγούδη που δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δολοφονία;

Θρίλερ δίχως τέλος είναι η υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς 45 ημέρες μετά τον θάνατό της, κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για δολοφονία.

Η οικογένεια της 44χρονης γυναίκας, από την πρώτη στιγμή κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, επιμένοντας πως η Ειρήνη δεν αφαίρεσε τη ζωή της αλλά δολοφονήθηκε.

Μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στο star.gr έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την Ειρήνη Λαγούδη, λέγοντας πως την ημέρα του θανάτου της έδωσε μάχη.

Όπως εξήγησε ο κος Ταουξής, «αυτό τεκμηριώνεται από τα ευρεθέντα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έχουν αναφερθεί, δεν έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα και δεν έχουν εκτιμηθεί από την αστυνομική αρχή που κάνει την προανάκριση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: 5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Άννα Λορένη! Το 5ο θα σας... εξοργίσει σχετικά με την συμμετοχή της στο ριάλιτι!

Ποια είναι αυτά;

«Στο μπροστινό μέρος, στα πατάκια του συνοδηγού βρέθηκαν τα γυαλιά της Ειρήνης. Στο πίσω μέρος όπου βρέθηκε η σορός της ήταν διάσπαρτο από κέρματα που σημαίνει ότι της πέσανε. Τα κέρματα δε φεύγουν έτσι, δεν τα πετάς με τη χούφτα. Σου φεύγουν από την τσέπη όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες. Βρέθηκε το καπάκι από το μπιτόνι του αυτοκινήτου στο πίσω μέρος στην εταζέρα και το μπιτόνι στο μπροστινό μέρος. Έξω από το αυτοκίνητο βρέθηκε πιστωτική κάρτα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε τηλεφωνική κάρτα. Η ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού φαίνεται ότι ήταν φορεμένη διότι η πόρπη από τη ζώνη ασφαλείας δεν έχει ίχνος αιθάλης, γεγονός που καταδεικνύει ότι ήταν εγκιβωτισμένη στο τμήμα που κουμπώνει. Επίσης οι εξωτερικές πόρτες του διθέσιου αυτοκινήτου ήταν γεμάτες αιθάλη, που σημαίνει ότι οι πόρτες άνοιξαν έκλεισαν, άνοιξαν έκλεισαν ενώ το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά» τονίζει ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης.

Αν και στην ιατροδικαστική έκθεση δεν αναφέρεται κάτι σχετικό, ότι δηλαδή η Ειρήνη Λαγούδη «πάλεψε» για τη ζωή της, ο κος Ταουξής εξηγεί πως «η πάλη μπορεί να είναι έντονη με εκδορές, μώλωπες, νύχια και θλώντα όργανα, αλλά μπορεί να είναι και σύντομη. Αν μια γυναίκα που δεν έχει μεγάλη δύναμη την πιάσουν δυο εύρωστοι άνδρες και την ακινητοποιήσουν, οι προσπάθειές της, ό,τι και να κάνει θα αποβούν στο κενό ιδιαίτερα αν την έχουν αιφνιδιάσει», προσθέτοντας πως όλα τα ευρήματα «περιγράφονται στην έκθεση αυτοψίας της αστυνομίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Πανωλεθρία! Ποια ομάδα σέρβιρε άδειο πιάτο στους κριτές; (video)

«ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ»

Στη συνέχεια, ο κος Ταουξής επιμένει στην αρχική του άποψη πως «ασφαλώς δεν είναι αυτοκτονία. Το σημαντικότερο απ΄όλα, είναι ότι ήταν αγωνίστρια της ζωής, ότι είχε έντονο το συναίσθημα της ευθύνης και ήταν στρατευμένη στο μεγάλωμα των παιδιών της», επικαλούμενος και το video από τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπου η 44χρονη απεικονιζόταν να είναι γεμάτη ζωντάνια, να γιορτάζει, να γελάει να χαίρεται και να είναι γεμάτη ζωή.

Τέλος, αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν για την τρίτη ουσία που ανιχνεύτηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις και φέρεται να είναι αντικαταθλιπτικά, ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης δηλώνει όλο νόημα:

«Δεν ξέρω τίποτα, απορώ γιατί δεν καταδεικνύουν ποιο είναι αυτό. Γιατί αφού έβγαλαν τα υπόλοιπα στοιχεία (από τις τοξικολογικές) κρατάνε μυστική την τρίτη ουσία; Είναι προφανές ότι αυτό που βρήκαν είναι τόσο απειροελάχιστο που δεν κουμπώνει με την εκδοχή της αυτοκτονίας».

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share