Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Κλόε Καρντάσιαν έχασε 20 κιλά καταναλώνοντας αυτό το πρωινό!

17 Σεπτεμβρίου 2017 16:50
Η Κλόε Καρντάσιαν έχασε 20 κιλά καταναλώνοντας αυτό το πρωινό!

Δεν είναι πάντα εύκολο να κάνεις την πιο σωστή και υγιεινή επιλογή φαγητού το πρωί τη στιγμή που τρέχεις να προλάβεις να ετοιμάσεις τα παιδιά για το σχολείο και εσένα την ίδια για τη δουλειά. Η προετοιμασία ενός θρεπτικού πρωινού όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Την ίδια άποψη φαίνεται να έχει και η Khloe Kardashian, η οποία αποκάλυψε στην προσωπική της ιστοσελίδα τις πιο γρήγορες και εύκολες συνταγές που φτιάχνει το πρωί, οι οποίες την βοήθησαν να χάσει τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν για χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και εργασία: Πώς συμπεριφέρεται το καθένα ως αφεντικό;

“Μου αρέσει να φτιάχνω κάτι γρήγορο και εύκολο, το οποίο όμως να περιέχει πολλές βιταμίνες και πρωτεΐνη για να έχω ενέργεια όταν γυμνάζομαι το πρωί”, έγραφε στην ανάρτησή της, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τις αγαπημένες της συνταγές.

Ομελέτα με σπανάκι και πιπεριά
“Απλά σοτάρω τα λαχανικά για λίγο, τα αφαιρώ από τη φωτιά και στη συνέχεια προσθέτω στο τηγάνι τα χτυπημένα αβγά (ή ασπράδια). Μόλις η επιφάνεια των αβγών μαγειρευτεί, προσθέτω τις πιπεριές και το σπανάκι στη μία πλευρά του τηγανιού και ‘διπλώνω’ από πάνω τα αβγά, δημιουργώντας μία μικρή τσεπούλα”, γράφει. Εμείς πάντως λατρεύουμε να προσθέτουμε και λίγη φέτα στη δική μας.

Γιαούρτι με φρούτα και τοστ με μπανάνα και βούτυρο αμυγδάλου
Το σημαντικό στα δύο αυτά πρωινά είναι να διαλέξεις τα σωστά υλικά. Στο γιαούρτι, για παράδειγμα, η διάσημη ριάλιτι σταρ λατρεύει να προσθέτει μούρα, όπως φράουλες και σμέουρα, γιατί έχουν πολλά αντιοξειδωτικά, και αποφεύγει τα δημητριακά που περιέχουν ζάχαρη και τα γιαούρτια με γεύση ή μαρμελάδα. Στο τοστ της αυτό που την απασχολεί είναι να χρησιμοποιήσει ένα βούτυρο αμυγδάλου, το οποίο να μην περιέχει λάδι ή ζάχαρη, αλλά μόνο αμύγδαλα και μπόλικη πρωτεΐνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O ερωτευμένος Γιάννης Αντετοκούμπο εύχεται στην κοπέλα του για τα γενέθλιά της με το πιο ρομαντικό βίντεο!

Έτσι βεβαιώνεται ότι θρέφει τον οργανισμό της σωστά, ενώ διατηρεί τα επίπεδα ενέργειάς της υψηλά και τη μέση της αδύνατη.

πηγή: olivemagazine.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share