Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι σημαίνει όταν το σπέρμα του άντρα έχει κίτρινο χρώμα και τι κινδύνους κρύβει αυτό για την γυναίκα;

14 Αυγούστου 2017 09:55
Τι σημαίνει όταν το σπέρμα του άντρα έχει κίτρινο χρώμα και τι κινδύνους κρύβει αυτό για την γυναίκα;

Η κιτρινωπή απόχρωση του σπέρματος συνήθως σηματοδοτεί ένα φυσικό ή καλοήθεις λόγους για την αλλαγή του χρώματος.Πολλοί γιατροί συμφωνούν ότι το κίτρινο χρώμα σπέρματος σπάνια μπορεί να είναι ένα σημάδι μιας σοβαρής ασθένειας ή αυξημένη ανδρική γονιμότητα.

Στην πραγματικότητα, στη χειρότερη περίπτωση, αυτό μπορεί να είναι συνέπεια των αντιβιοτικών.Οι πιο κοινές αιτίες του αποχρωματισμού στο σπέρμα είναι κιτρινωπό, είναι η ηλικία, η διατροφή, η μόλυνση και η παρουσία των ούρων στο σπέρμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολη νύχτα στον Κάλαμο - Οι μεγάλες καταστροφές και οι φωτογραφίες από την πύρινη «κόλαση»!

Πριν φύγετε από το σπέρμα περνά μέσω της ουρήθρας, και οποιοδήποτε υπόλοιπο ούρων πάει μαζί με το σπέρμα.Αυτό είναι ένα φυσικό και ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο εμφανίζεται συχνά σε άνδρες.Θα μπορούσε να συμβεί και πάλι, και δεν απαιτεί καμία παρέμβαση.Ένδειξη ότι το σπέρμα στα ούρα θα λεκέ ελαφρώς κιτρινωπό χρώμα, αλλά όχι σε σκούρο κίτρινο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κίτρινη απόχρωση παραμένει απαρατήρητη από τον άνδρα και τη σύντροφό του.

Cum ηλικία μπορεί να αποκτήσει ένα κίτρινο χρώμα. Αυτή η αλλαγή είναι σταδιακή και, γενικά, δεν σημαίνει ότι το σπέρμα θα είναι κίτρινο όταν κάθε εκσπερμάτωση.Στις περισσότερες περιπτώσεις, το σπέρμα θα φαίνονται πιο κίτρινα, ένας ηλικιωμένος άνδρας με μεγάλα διαστήματα μεταξύ εκσπερματώσεις, αλλά μερικές φορές χρώση του σπέρματος μπορεί να παρατηρηθεί σε νεαρούς άνδρες.Συνήθως, αυτό δεν απαιτεί καμία θεραπεία, καθώς η υγεία του σπέρματος και τη ζωτικότητα.

ανθρώπινη διατροφή επηρεάζει επίσης το χρώμα της το σπέρμα του.

Τροφίμων ειδικά με πολλά θείου προκαλεί κιτρίνισμα του σπέρματος.Τα κυριότερα είδη των τροφίμων που περιέχουν θείο και μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα του σπέρματος, το κρεμμυδάκι, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα κρεμμύδια, καθώς και φάρμακα και πολυβιταμίνες.Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν θα πρέπει να αποκλείονται από τη διατροφή των εν λόγω τροφίμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και σχέσεις: Τι δεν ανέχεται ένας άντρας με βάση το ζώδιο του;

Μια άλλη συνηθισμένη αιτία της χρώσης του σπέρματος σε ένα κιτρινωπό χρώμα, είναι μια λοίμωξη.Και οι περισσότεροι γιατροί πιστεύουν ότι οι λοιμώξεις που μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα του σπέρματος ειδικά σε νέους άνδρες.Σε άλλες ενδείξεις ότι το κίτρινο χρώμα είναι το αποτέλεσμα της μόλυνσης των σπερματοζωαρίων μπορεί να είναι πρασινωπές, αποκρουστική μυρωδιά, και πόνος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.Η πιο κοινή επιδιδυμίτιδας λοίμωξη που προκαλείται από λοίμωξη του προστάτη, είναι εύκολα αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά.Άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ), και αποβάλλεται με αντιβιοτικά.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share