Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Τι δεν ανέχεται ένας άντρας με βάση το ζώδιο του;

14 Αυγούστου 2017 07:59
Ζώδια και σχέσεις: Τι δεν ανέχεται ένας άντρας με βάση το ζώδιο του;

Κάθε άνθρωπος έχει κάποια ας το πούμε “κολλήματα”. Όπως εγώ,εσύ ο καθένας υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να το ανεχτούμε με τίποτα. Στο τι είναι αυτό που προβληματίζει τον καθένα από εμάς παίζει ρόλο ο χαρακτήρας και φυσικά και το ζώδιο μας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι με ανθρώπους που έχουμε κοινό ζώδιο, μπορεί να έχουμε κοινές συμπεριφορές και κοινή αντιμετώπιση πάνω σε κάποια θέματα. Θα δούμε λοιπόν αναλυτικά τι είναι αυτό που δεν ανέχονται τα ζώδια.

Επίσης με βάση το ζώδιο του υπάρχει κάτι που δεν ανέχεται κάθε άντρας μπορείς να μάθεις τι είναι αυτό που τον ενοχλεί για να το αποφύγεις και να μην τον προκαλείς. Εσένα μπορεί να σου φαίνεται γελοίο και ασήμαντος λόγος για αντιπαράθεση, αλλά εκείνον σίγουρα θα τον εξοργίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολη νύχτα στον Κάλαμο - Οι μεγάλες καταστροφές και οι φωτογραφίες από την πύρινη «κόλαση»!

Τι δεν ανέχονται τα ζώδια

Κριός

Ο Κριός δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι κάποιος τα παρατάει εύκολα. Θέλει πάντα να αγωνίζεται και να προσπαθεί. Ας του δώσεις λοιπόν το παιχνίδι αμαχητί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξενερώσει και δεν πρόκειται να το δεχτεί. Το να κερδίζεις επειδή προσπάθησες είναι πολύ καλύτερο.

Ταύρος

Ένας Ταύρος θέλει να έχει τις ανέσεις του και να ικανοποιείται πάντα με αυτά που του φέρνουν ικανοποίηση. Αν του πεις όχι σε αυτό που θέλει μπορεί να βάλει λυτούς και δεμένους για να το πετύχει. Δεν είναι να του πηγαίνεις πολύ κόντρα στα θέλω του!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ο ορισμός της επικοινωνίας. Αν του πεις να σταματήσει να μιλάει είναι σαν να του καταστρέφεις την μία από τις αισθήσεις του. Αν του πεις σταμάτα να μιλάς ή μίλα πιο σιγά μπορεί να σε μισήσει.

Καρκίνος

Η αδιαφορία μπορεί να τον εξωθήσει στα άκρα. Για έναν άνθρωπο που όλες οι καταστάσεις περνούν από το πρίσμα του συναισθήματος είναι αδιανόητο το να του πεις ότι απλά δεν σε νοιάζει κάτι. Πρέπει να έχεις ή θετικά ή αρνητικά συναισθήματα, αλλιώς δεν το δέχεται.

Λέων

Σιχαίνεται όταν οι άνθρωποι δεν είναι γενναιόδωροι. Δεν πρόκειται να κατακρίνει κανέναν που δεν έχει την οικονομική άνεση, δεν μπορεί όμως τους ανθρώπους που ενώ έχουν χρήματα, είναι μίζεροι. Ένας Λέων είναι πολύ ανοιχτοχέρης, ειδικά με τους ανθρώπους που αγαπά και θεωρεί πως πρέπει και οι άλλοι να είναι το ίδιο.

Παρθένος

Ένας Παρθένος δεν μπορεί να ανεχτεί τους ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν το μυαλό τους. Το να βλέπεις απλά τηλεόραση και να μην σε νοιάζει τι συμβαίνει γύρω σου και να μην παρακολουθείς τα τεκταινόμενα είναι αδιανόητο. Σε έναν Παρθένο του αρέσει να ψάχνει τα πολιτιστικά, να διαβάζει βιβλία και να ενημερώνεται.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δεν μπορούν τις αναίτιες συγκρούσεις. Δεν θα μπορούσαν να είναι ποτέ με κάποιον άνθρωπο που είναι επιθετικός και του αρέσει να δημιουργεί καυγάδες από το πουθενά μόνο και μόνο επειδή βαριέται.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί σιχαίνονται όσους προσπαθούν να εξαπατήσουν, από το πιο απλό μέχρι το πιο μεγάλο. Είτε πρόκειται για ένα παιχνίδι, μια δουλειά ή μια σχέση δεν μπορούν να είναι με κάποιον που δεν εμπιστεύονται. Θεωρούν ατιμωτικό το να λέει κάποιος ψέμματα ή να προσπαθεί να εξαπατήσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει να εξερευνεί τα πάντα. Αν πάει ένα ταξίδι και δεν δει ένα μέρος, δεν επισκεφθεί ένα αξιοθέατο ή δεν γευτεί το τοπικό φαγητό νιώθει ότι δεν έχει πάει. Θέλει να μαθαίνει και να βλέπει τα πάντα. Αν τον περιορίσεις και δεν τον αφήσεις να εξερευνήσει δεν νιώθει ικανοποιημένος.

Αιγόκερος

Οι Αιγόκεροι θέλουν να έχουν τάξη στα οικονομικά τους. Εργάζονται σκληρά για να διευθετούν τα οικονομικά τους και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε οτιδήποτε. Δεν πρόκειται να αγοράσει κάτι μεγάλο ή να πει ότι θα παντρευτεί αν δεν έχει εξασφαλίσει τα οικονομικά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δεύτερα 14 Αυγούστου

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πέρα για πέρα αληθινός και δεν μπορεί να ανεχτεί τους ψεύτικους ανθρώπους. Αν δει κάποιον που το παίζει κάτι άλλο από αυτό που είναι, σίγουρα δεν θα μείνει μαζί του πάνω από 5 λεπτά. Τον εξοργίζει η υποκρισία.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς απεχθάνεται την πίεση. Θέλει όλα να τα κάνει με βάση το δικό του πρόγραμμα, χωρίς να τον πιέζεις για κάτι. Αλλιώς δεν αποδίδει υπό πίεση και είναι πολύ χειρότερα τα αποτελέσματα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share