Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Ποια θα είναι τα Αγγελάκια της Victoria Secret στο show;;; (PHOTOS)

12 Σεπτεμβρίου 2013
Ποια θα είναι τα Αγγελάκια της Victoria Secret στο show;;; (PHOTOS)

Λίγους μήνες πριν πραγματοποιηθεί το πιο σέξι show με τους διάσημους «αγγέλους» να περπατούν στην πασαρέλα, η εταιρεία εσωρούχων Victoria's Secret έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες λεπτομέρειες από τη μεγάλη βραδιά, μεταξύ των οποίων κάποια ονόματα από τη λίστα των μοντέλων που θα συμμετάσχουν στο φετινό show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 10 Δεκέμβρη.

Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Αντριάνα Λίμα, Κάντις Σουάνπολ και Ντούτζεν Κρος είναι κάποια από τα κορίτσια που θα φορέσουν τα διάσημα εσώρουχα, ενώ η λίστα συνεχίζεται με τις, Λίλι Άλντριτζ, Μπεχάτι Πρίνσλοου αλλά και την Κάρλι Κλος.

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Αντριάνα Λίμα, Ντούτζεν Κρος και Κάντις Σουάνπολ στο περσινό show της Victoria's Secret

Κάρλι Κλος και Μπεχάτι Πρίνσλοου

Λίλι Άλτριτζ

Από τη λίστα λείπει τελικά η Μιράντα Κερ, που από το 2006 συμμετείχε σε όλες τις επιδείξεις, καταφέρνοντας να γίνει ο πιο αναγνωρίσιμος από όλους τους «αγγέλους». Όπως είχε γίνει γνωστό τον Απρίλιο, η συνεργασία των δυο πλευρών διεκόπη, με τις φήμες να κάνουν λόγο για προβληματική συμπεριφορά της Κερ χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα «απρόσιτη». Ωστόσο, η εταιρεία είχε τότε ανακοινώσει ότι παρά τις όποιες διαφορές το μοντέλο θα συμμετέχει κανονικά στις φωτογραφίσεις των καταλόγων αλλά και στο show.

Η Μιράντα Κερ στο περσινό show, λίγο πριν τη διακοπή της συνεργασίας της με τη Victoria's Secret

πηγή: yupiii.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share