Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Pull and Bear: Τρέξτε να προλάβετε το backpack που κοστίζει μόνο 13,99 ευρώ

Θα το λατρέψετε!

8 Δεκεμβρίου 2020 15:41
Pull and Bear: Τρέξτε να προλάβετε το backpack που κοστίζει μόνο 13,99 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τσάντα είναι αδιαμφησβήτητα το αξεσουάρ που ολοκληρώνει το outfit της κάθε γυναίκας. Εμείς είμαστε εδώ καθημερινά για να σας βρίσκουμε όλα τα fashion items της σεζόν αλλά και για να σας ανεβάσουμε την ψυχολογία σας ενόψει Χριστουγέννων.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε στα καταστήματα Pull and Bear μια τέλεια μαύρη backpack που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, την τσάντα μπορείτε να την κάνετε δική σας online μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ! Το κόστος της τσάντας είναι τώρα 13,99 ευρώ, ενώ βγαίναι σε δύο χρώματα μαύρο και λευκό. Εμείς θα σας προτείναμε να την συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα που κοστίζει μόνο 17,99 ευρώ.

Μια μικρή περιγραφή

Σακίδιο πλάτης urban

Σακίδιο πλάτης διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα. Μπροστινή τσέπη με καπάκι που κλείνει με μαγνήτη και λεπτομέρεια με σούρες στα πλαϊνά. Λουράκι χειρός και ρυθμιζόμενα λουράκια πλάτης. Εσωτερικό με φόδρα και τσέπη που κλείνει με φερμουάρ. Ύψος x Φάρδος x Βάθος: 26 x 20 x 12 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ

Εξωτερική: 100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ
Επένδυση: 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

Zara: Αγοράστε φόρεμα μόνο με 10,99€ - Είναι το τέλειο κομμάτι για τις γιορτές

Μπορεί τα μαγαζιά να είναι κλειστά, λόγω του lockdown, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν να σκέφτονται τους καταναλωτές τους. Έτσι τα ZARA, έχουν βάλει εκπτώσεις για να κάνετε τις αγορές σας, παρόλο που είστε στο σπίτι.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε ένα φόρεμα σε εκπληκτική τιμή, αφού κοστίζει 10,99€ από 19,95. Μη χάσετε την ευκαιρία! Αγοράστε το πριν εξαντληθεί, διότι είναι ένα σούπερ κομμάτι που μπορείτε να το φορέσετε τις γιορτές.

Κοιτάζοντας, λοιπόν, τα ρούχα με τις προσφορές, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα ροζ σκούρο φόρεμα ριμπ με βάτες. Πρόκειται για ένα φόρεμα που εκτός από στιλάτο είναι και άνετο! Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ ένα ακόμα φόρεμα που θα σας εντυπωσιάσει.

Μια μικρή περιγραφή:

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη, χωρίς μανίκια και με βάτες. Για να το αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

ΦΟΡΕΜΑ ΡΙΜΠ ΜΕ ΒΑΤΕΣ
19,95 EUR
10,99 EUR
-40%
ΡΟΖ ΣΚΟΥΡΟ - 5644/737

ZARA: Το σούπερ φόρεμα που κοστίζει μόνο 17,99 ευρώ

Μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας, ωστόσο σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε τις αγορές μας τόσο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι όσο και για τις γιορτές γενικότερα. Έτσι λοιπόν θέλοντας να σας βάλουμε σε ένα άλλο mood βρήκαμε από τα καταστήματα ZARA ένα φόρεμα που σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας στις γιορτές.

Πιο συγκεκριμένα το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και εντόπισε ένα εμπριμέ φόρεμα που λόγω Cyber week κοστίζει μόνο 17,99 ευρώ, ενώ παράλληλα μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κατάλληλο παπούτσι και σίγουρα θα είναι από τα πιο fashion items της ντουλάπας σας.

Το φόρεμα μπορείτε να το κάνετε δικό σας online με ένα κλικ εδώ! Το Athensmagazine.gr θα σας πρότεινε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο ζευγάρι παπούτσια.

Μια μικρή περιγραφή

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΜΑΥΡΟ - 2183/256

Κοντό φόρεμα με V ντεκολτέ. Μακρύ ημιδιάφανο μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα. Φόδρα. Τελείωμα στο κάτω μέρος σε βολάν.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΦOΔPA

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

 

Ροή ειδήσεων

Share