Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα ZARA την απόλυτη δετή μπότα που δεν θα θες να αποχωριστείς αυτό το χειμώνα

Θα τις λατρέψεις!

7 Νοεμβρίου 2020 14:52
Βρήκαμε στα ZARA την απόλυτη δετή μπότα που δεν θα θες να αποχωριστείς αυτό το χειμώνα

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA την πιο άνετη μπότα που έχει τρελάνει όλες τις γυναίκες!

Μπορεί το lockdown να ξεκίνησε αλλά ως γνωστόν οι γυναίκες δεν σταματούν ποτέ το shopping. Έτσι αντί να χαζεύουμε βιτρίνες, χαζεύουμε οθόνες. Το Athensmagazine.gr έκανε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων και το μάτι μας σταμάτησε σε αυτή την υπέροχη δετή μπότα από τα καταστήματα ZARA και δεν μπορέσαμε να της αντισταθούμε!

Μιλάμε για το απόλυτο must have item της σεζόν μιας και μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα και να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν έχεις όρεξη για ένα college look, τότε ο συνδυασμός με αυτή τη φούστα θα το απογειώσει.

Zara: Τρέξτε να προλάβετε το παπούτσι που κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ

Θες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ και φροντίζουμε καθημερινά για σένα. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα τρομερό παπούτσι με χρυσό τακούνι για να κάνεις τις εμφανίσεις σου μοναδικές.

Το συγκεκριμένο παπούτσι μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, καθώς έχει μικρό τακούνι και είναι άνετο. Το βασικότερο είναι ότι η τιμή του τώρα ανέρχεται στα 14,99 ευρώ. Επίσης μπορείς να το κάνεις δικό σου τόσο από τα καταστήματα ZARA όσο και online από το e - shop κάνοντας κλικ εδώ.

Να αναφέρουμε ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια θεωρούνται πάντα διαχρονικά και τονίζουν τη θηλυκότητα της γυναίκας. Προσθέτουν πόντους, ενώ παράλληλα τονίζουν τα πόδια καθώς βελτιώνουν τη στάση του σώματος. Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτό το τέλειο φόρεμα.

Μια μικρή περιγραφή

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ KITTEN ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
14,99 EUR
-40%
ΜΑΥΡΟ - 2208/610

Μαύρο παπούτσι με τακούνι. Τακούνι kitten μεταλλιζέ. Μυτερό τελείωμα.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΩ

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

80% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, 20% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΣΟΛΑ

100% TPU

ΠΑΤΟΣ

90% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, 10% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share