Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το εντυπωσιακό φόρεμα που θα σε κάνει να μοιάζεις σαν να ξεπήδηξες από εξώφυλλο περιοδικού

Θα το λατρέψεις!

5 Νοεμβρίου 2020 12:36
Βρήκαμε στα Bershka το εντυπωσιακό φόρεμα που θα σε κάνει να μοιάζεις σαν να ξεπήδηξες από εξώφυλλο περιοδικού

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το φόρεμα που θα σε κάνει να μοιάζεις σαν να βγήκες από εξώφυλλο περιοδικού και το έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες.

Για ακόμη μια φορά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς ένα από τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς. Σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω στο φόρεμα με σούρες και λεπτές τιράντες που έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Οι σούρες που έχει στο πλαϊνό μέρος του στο ύψος της κοιλιάς είναι το μυστικό που θα σε κάνει να δείχνεις μισή και θα αναδείξει τις καμπύλες σου. Ωστόσο, επειδή οι μόδες αλλάζουν, μην νομίζεις πως μπορείς να το φορέσεις μόνο σε κάποια βραδινή έξοδο. Φυσικά και μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα και άνετα sneakers σου - δες εδώ τα λευκά sneakers που έχουν τρελάνει όλες τις γυναίκες- για μια χαλαρή βόλτα ή ακόμη και για ένα office look.

Θα το βρεις σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, μαύρο, μουσταρδί και γκρι για να διαλέξεις όποια εσένα σου ταιριάζει. Καν' το δικό είτε από ένα κατάστημα Bershka, είτε από το e shop τους μόνο με ένα κλικ εδώ!

Βρήκαμε στα Bershka το σακάκι που θα φοράς μέρα νύχτα και κοστίζει μόλις 17,99€

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα Bershka το κοντό blazer έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες και κοστίζει μόλις 17,99€!

Το Athensmagazine.gr σε μια σύντομη έρευνα που έκανε ανακάλυψε στη νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka ένα μοναδικό κοντό σακάκι που σίγουρα θα ερωτευτείς από την πρώτη ματιά.

Τα σακάκια τα τελευταία χρόνια έχουν μπει δυναμικά στις γυναικείες ντουλάπες και πλέον έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στη λίστα με τα must have κομμάτια.

Το κοντό σακάκι από τα καταστήματα Bershka είναι αυτό που σου επιτρέπει να το φοράς όλη μέρα καθώς δεν είναι απαραίτητο να το ταιριάξεις με ένα office look. Όσο τολμηρό κι αν σου ακούγεται εμείς έχουμε λατρέψει το συνδυασμό με τα αθλητικά σου παπούτσια, κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αγορά, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα λευκά sneakers που κάνουν θραύση!

Το συγκεκριμένο κομμάτι θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop σε τρία διαφορετικά χρώματα και στην εκπληκτική τιμή των 17,99€.

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share