Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το ζεβρέ παντελόνι από τα Bershka που θα απογειώσει το στυλ σου σε τιμή σοκ

Κοστίζει μόνο 15.59 € και δεν πρέπει να το χάσετε!

27 Οκτωβρίου 2020 15:31
Το ζεβρέ παντελόνι από τα Bershka που θα απογειώσει το στυλ σου σε τιμή σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να είστε στην μόδα 7/24 και δεν έχετε το χρόνο να κάνετε έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρείτε κάτι που να σας αρέσει; Εμείς είμαστε εδώ για να σας βρίσκουμε καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν σε απίστευτες τιμές.

Το Athensmagazine.gr βρήκε στα καταστήματα Bershka ένα υπέροχο παντελόνι με σχέδιο ζέβρας που σίγουρα θα αναδεικνύει το σώμα σας και κοστίζει μόνο 15.59 ευρώ. Το συγκεκριμένο παντελόνι μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από τα καταστήματα Bershka είτε online μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ.

Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτά τα τέλεια παπούτσια, κάνοντας τις εμφανίσεις σας μοναδικές.

Μια μικρή περιγραφή

Παντελόνι kick flare με σχέδιο ζέβρας

Σύνθεση Εξωτερικό

97% ΒΑΜΒΑΚΙ
3% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

"Πανικός" στα Bershka με το πουκάμισο που κοστίζει μόνο 11.99€ και σίγουρα θα λατρέψεις

Τα αξεσουάρ μπορεί να έχουν τον κυριότερο λόγο σε ένα outfit, ωστόσο αν δεν έχεις ντυθεί κατάλληλα μπορεί το ντύσιμό σου να καταστραφεί. Εμείς φροντίζουμε καθημερινά για εσάς, προκειμένου να σας έχουμε στην μόδα 7/24 με τα πιο fashion items σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα bershka το απόλυτο trend της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πουκάμισο από ποπλίνα με σούρες στο πάνω μέρος.

Το προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε από τα καταστήματα bershka είτε μέσω online μέσω του eshop ΕΔΩ. Βρίσκεται στα εκπτωτικά κομμάτια και η τιμή του ανέρχεται στα 11,99 ευρώ από 19,99 ευρώ, ενώ παράλληλα βγαίνει εκτός από μαύρο βγαίνει και σε μπλε ανοικτό χρώμα.

Περιγραφή
Πουκάμισο από ποπλίνα με σούρες στο πάνω μέρος

Χρώμα: Μπλε ανοιχτό

Σύνθεση Εξωτερικό
100% ΒΑΜΒΑΚΙ

Βρήκαμε στα Bershka το πιο στυλάτο και χουχουλιάρικο μπουφάν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες

Ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του αλλά εμείς οι γυναίκες πέρα από τα ρούχα που θα διαλέξουμε για να προφυλαχτούμε από το κρύο θέλουμε να είμαστε και in fashion φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας. Το Athensmagazine.gr βρήκε λοιπόν για σένα στα καταστήματα Bershka το πιο μοδάτο και το πιο χουχουλιάρικο μπουφάν της σεζόν!

Μιλάμε φυσικά για ένα μπουφάν με δερμάτινη όψη και με εσωτερικό συνθετική γούνα προβάτου. Ένα μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή και παράλληλα full in fashion! Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και σε μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμη. Μπορείς να το φορέσεις και από τις δύο πλευρές ανάλογα με την όψη που ταιριάζει καλύτερα με το υπόλοιπο outfit σου. Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το καρό παντελόνι από τα ZARA.

Μην το σκέφτεσαι, καν΄το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Bershka: Κάντε δικό σας το πιο girly jacket σε τιμή σοκ - Κοστίζει μόνο 17,99€

Θέλεις να ανανεώσεις της γκαρνταρόμπα σου και δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ για εσάς προκειμένου να σας βρίσκουμε καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα Bershka ένα μπεζ μπουφάν με τέσσερα κουμπιά και στο πίσω μέρος έχει τον snoopy. Είναι ένα τέλειο και girly μπουφάν που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε από τα καταστήματα Bershka είτε online μέσω του eshop εδώ. Το κόστος του είναι 17,99€ από 29,99€ και μπορείτε να το φορέσετε τόσο με αθλητικά όσο και με πιο καλό ντύσιμο.

Μια μικρή περιγραφή
Μπουφάν Snoopy
Χρώμα: Ανοιχτό καστανό

Σύνθεση Εξωτερικό
100% ΒΑΜΒΑΚΙ

 

Ροή ειδήσεων

Share