Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA: Το καρό παντελόνι που θα σε ξετρελάνει - Κοστίζει μόνο 12,99€

Δεν θα θες να το αποχωρηστείς

19 Οκτωβρίου 2020 08:08
ZARA: Το καρό παντελόνι που θα σε ξετρελάνει - Κοστίζει μόνο 12,99€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θες να κάνεις τις εμφανίσεις σου μοναδικές και δεν έχεις βρει κάτι να σε εντυπωσιάζει. Εμείς είμαστε εδώ και φροντίζουμε για εσάς προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24 με τα πιο fashion items της σεζόν σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA το καρό παντελόνι που δε θα θες να αποχωριστείς και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ από 25,95 ευρώ. Εμείς θα σας προτείναμε να το συνδυάσετε με αυτή την τέλεια διαχρονική μπλούζα.

Αν θέλετε να προμηθευτείτε το συγκεκριμένο παντελόνι μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα ZARA ή online μέσω του e-shop εδώ.

Μια μικρή περιγραφή
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΩΛΗΝΑΣ ΚΑΡΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
ΓΚΡΙ ΜΠΛΕ - 2753/037
Παντελόνι με κανονική μέση, μπροστινές τσέπες και ψεύτικη πίσω τσέπη με ρέλι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.

ΣΥΝΘΕΣΗ EΞΩTEPIKO
75% ΒΙΣΚΟΖΗ, 22% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 3% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

ZARA: Το ψηλοτάκουνο παπούτσι που θα λατρέψεις και κοστίζει μόνο 29,95€

Θες να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει; Εμείς είμαστε εδώ και φροντίζουμε καθημερινά για σένα. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα ZARA ένα τρομερό παπούτσι για να κάνεις τις εμφανίσεις σου μοναδικές.

Το συγκεκριμένο μποτάκι μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, καθώς έχει χοντρό τακούνι και είναι άνετο. Το βασικότερο είναι ότι η τιμή του είναι 29,99 ευρώ από 45,95 ευρώ. Επίσης μπορείς να το κάνεις δικό σου τόσο από τα καταστήματα ZARA όσο και online από το e - shop ΕΔΩ.

Να αναφέρουμε ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια θεωρούνται πάντα διαχρονικά και τονίζουν τη θηλυκότητα της γυναίκας. Προσθέτουν πόντους, ενώ παράλληλα τονίζουν τα πόδια καθώς βελτιώνουν τη στάση του σώματος.

Μια μικρή περιγραφή:

ΜΠΟΤΙΝΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ

ΛΕΥΚΟ ΕΚΡΟΥ - 1120/610

Μποτίνι με τακούνι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα. Εξωτερικό μέρος σε όψη λουστρίνι με τραχιά επιφάνεια. Λάστιχα στα πλάγια. Μεσαίο επενδυμένο τακούνι. Τετραγωνισμένη μύτη.

ΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΝΩ

70% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, 30% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

85% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, 15% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΣΟΛΑ

100% TPU

ΠΑΤΟΣ

100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ

ZARA: Το εμπριμέ μίνι φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου μέσα από τα καταστήματα ZARA και κάνε τις εμφανίσεις σου μοναδικές. Το Athensmagazine.gr έκανε έρευνα αγοράς και βρήκε από την γνωστή αλυσίδα ρούχων ένα τέλειο φόρεμα σε απίστευτα χαμηλή τιμή, καθώς από 29,95 ευρώ κοστίζει 15,99 ευρώ.

Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο φόρεμα, το οποίο βγαίνει από XS έως XL, είναι εμπριμέ με αποχρώσεις πράσινο, μωβ και κίτρινο, ενώ το ίδιο ντεσέν βγαίνει και σε ασπρόμαυρο. Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας είτε από κάποιο κατάστημα ZARA ή online από το e-shop ΕΔΩ.

Μια μικρή περιγραφή: Φόρεμα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν στην ίδια απόχρωση. Φόδρα. Κλείσιμο μπροστά με ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά.

ΣΥΝΘΕΣΗ - EΞΩTEPIKO

100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
ΦOΔPA
100% ΒΙΣΚΟΖΗ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share