Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βρήκαμε στα Η&Μ την πιο διαχρονική μπλούζα που θα φοράς μέρα νύχτα

Δεν θα θες να την αποχωριστείς!

10 Οκτωβρίου 2020 16:44
Βρήκαμε στα Η&Μ την πιο διαχρονική μπλούζα που θα φοράς μέρα νύχτα

Αυτή την μπλούζα από τα H&M θα την κρατήσεις χρόνια γιατί είναι σίγουρα must have. Θα σε ξετρελάνει και θα την αγοράσεις και εσύ μόλις την δεις!

Είναι μια σικ αλλά και πολύ οικονομική επιλογή. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει ακριβώς τι είναι το French chic. Τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας είναι πολύ απλά: Φούστα, παντελόνι, σακάκι, πουκάμισο. Και φυσικά το «μικρό μαύρο φόρεμα» -little black dress-, το οποίο καθιερώθηκε διεθνώς χάρη σε μία Γαλλίδα, την Κοκό Σανέλ.

Οι όγκοι στα ρούχα τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να λατρέψουμε αυτή την μπλούζα. Έχει κομψή γραμμή κάτι που κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα και συνδυάζεται πανεύκολα με όλα τα κομμάτια μιας και είναι διαχρονικό ρούχο!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το άνετο baggy τζιν που θα δώσει έναν άλλο αέρα ακόμη και στο πιο casual look.

Μην το σκέφτεσαι κάν' τη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

H&M: Κόλαση η τζιν σαλοπέτα από τη νέα collection

Εσύ έχεις ανακαλύψει το super item της σεζόν; Πρόκειται για μια μαύρη τζιν σαλοπέτα με τσέπες και φερμουάρ στο πλάι.

Το Athensmagazine.gr έκανε τη δική του έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζει την πιο in σαλοπέτα από τα καταστήματα H&M που κοστίζει 39,99 ευρώ. Μπορείτε να την βρείτε τόσο στα καταστήματα H&M, όσο και στο e-shop με ένα κλικ ΕΔΩ.

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι βγαίνει σε δύο χρώματα σε μαύρο αλλά και σε ανοικτό τζιν. Ακόμα, σας προτείνουμε μια μπλούζα που ταιριάζει με την συγκεκριμένη σαλοπέτα και φυσικά που θα απογειώσει την εμφάνισή σας.

Μια μικρή περιγραφή του προϊόντος

Μαύρη βαμβακερή τζιν σαλοπέτα με ρυθμιζόμενους ιμάντες και φερμουάρ στη μία πλευρά. Τσέπη στο στήθος, ψεύτικες μπροστινές τσέπες, κανονικές πίσω τσέπες και κανονικές τσέπες στο πλάι.

Σύνθεση: Βαμβάκι 98%, Ελαστίνη 2%

 

Ροή ειδήσεων

Share