Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Βρήκαμε στα Bershka το πιο άνετο baggy τζιν που θα φοράς μέρα νύχτα

Κοστίζει μόλις 25,99€

25 Σεπτεμβρίου 2020 16:55
Βρήκαμε στα Bershka το πιο άνετο baggy τζιν που θα φοράς μέρα νύχτα

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το τέλειο baggy τζιν που κάνει πάταγο και έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες με μόλις 25,99€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς στις πιο προσιτές τιμές για να είσαι πάντα in fashion και παράλληλα να κάνετε οικονομία!

Έτσι και σήμερα λοιπόν, σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων εντοπίσαμε το παντελόνι που αυτή τη σεζόν κάνει θραύση και όχι άδικα μιας και μιλάμε για ένα τζιν με ιδιαίτερο κόψιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, σε κάθε σωματότυπο και σε κάθε περίσταση.

Μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο σου. Η φαρδιά του μέση είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη μέση σου να φαίνεται δαχτυλίδι και το "ριχτό" του κόψιμο αυτό που θα σου κρύψει εκείνα τα λίγα παραπάνω κιλάκια που βασανίζεσαι να χάσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν δεν έχεις καταλήξει ακόμα για το παπούτσι που θα το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα μποτάκια που είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψεις!

Βρήκαμε στα Bershka τη μίνι καρό φούστα που θα σε κάνει το απόλυτο college girl

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka την καρό μίνι φούστα που θα σε κάνει το απόλυτο college girl και κοστίζει μόλις 17,99€.

Το Athensmagazine.gr προτείνει πάντα τα πιο μοντέρνα κομμάτια της αγοράς και σου δίνει έμπνευση με στιλ! Στα Bershka θα βρεις την φούστα που θα δείχνουν τα πόδια σου ψηλόλιγνα αλλά και η φιγούρα σου σικ!

Το καρό ύφασμα καθώς και το κόψιμο της είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες καθώς κολακεύει κάθε σωματότυπο!

Πέρα από τις τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές μόδας και τα πιο γνωστά brands, υπάρχουν και οι τάσεις που λανσάρονται από γνωστές (και μη) fashionistas στο instagram. Μια από αυτές αγάπησαν πολλά fashion girls και είναι η φούστα που σου προτείνουμε!

Το ότι είναι σε γραμμή Α και στη μέση στενή αυτομάτως χαρίζει επιπλέον ύψος με αποτέλεσμα η σιλουέτα να δείχνει τέλεια ενώ το καρό υλικό σου δίνει την άνεση να το συνδυάζεις με τα πάντα πετυχαίνοντας πάντα στιλάτες εμφανίσεις! Μην το σκέφτεσαι, κάντη δική σου μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις για την απόλυτη φθινοπωρινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτό το πουλόβερ που είναι το ιδανικό για τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share