Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Mango: Το θηλυκό πλισέ φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ κοστίζει μόνο 19 ευρώ από 59!

Κορίτσια είναι σε έκπτωση!

18 Φεβρουαρίου 2020 14:45
Mango: Το θηλυκό πλισέ φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ κοστίζει μόνο 19 ευρώ από 59!

Σου βρήκαμε το πλισέ εμπριμέ φόρεμα που σε δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ! Υπάρχει στα καταστήματα Mango και κοστίζει μόνο 19 ευρώ από 59!

Δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα εμπριμέ φόρεμα αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου.

Είτε σκέτο είτε με μια ωραία φαρδιά ζώνη στη μέση, αποτελεί το ιδανικό ρούχο για κάθε μέρα!

Αυτό το φόρεμα από τα Mango, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως μια ζώνη στη μέση ή ψηλά παπούτσια μπορείς απευθείας να αλλάξεις το πρωινό look σε βραδινό!

Μια μικρή περιγραφή του φορέματος:

Φόρεμα πλισέ εμπριμέ

REF. 57097107-PRIMA-LM

Αρχική τιμή από 59,99 € τιμή 19,99 €

H&M: Το denim φόρεμα που θα γίνει ανάρπαστο στο Instagram από την νέα collection! Κάνει λιγότερο από 20€!

Βρήκαμε το πιο μοδάτο μακρύ φόρεμα που θα σας συνοδεύει όλη την άνοιξη. Το Athensmagazine.gr έψαξε στην νέα καταπληκτική collection του H&M και το ξεχώρισε!

Το denim είναι σήμα κατατεθέν της άνοιξης και όπως κάθε χρόνο θα φορεθεί πολύ, σύμφωνα με τα όσο έχουμε δει. Μάλιστα αυτό το συγκεκριμένο είναι η τελευταία λέξη της μόδας, μιας και έχει φουσκωτούς ώμους και ζώνη στην μέση για να κάνει το σχήμα της κλεψύθρας στο σώμα της κάθε γυναίκας!

Φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι και με λεπτομέρεια γιακά. Θα σας βολέψει και μπορείτε να το φορέσετε από τώρα, με μια γούνα όπως αυτή από τα H&M που έχει λατρευτεί, και μέχρι τα τέλη Μαϊου!

Denim shirt dress
19,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share