Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Pull and Bear: Το στυλάτο blazer που κοστίζει μόνο 17,99€ και κάνει πάταγο

Σίγουρα θα το λατρέψεις!

15 Οκτωβρίου 2020 13:36
Pull and Bear: Το στυλάτο blazer που κοστίζει μόνο 17,99€ και κάνει πάταγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν θες να είσαι μέσα στην μόδα συνέχεια σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου το παρακάτω blazer. Εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε καθημερινά για όλα τα fashion items της σεζόν.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα Pull and Bear ένα υπέροχο σακάκι που σίγουρα η τιμή του θα σας εντυπωσιάσει, καθώς κοστίζει μόνο 17,99 ευρώ. Το συγκεκριμένο προϊόν βγαίνει σε τρία χρώματα γκρι, μαύρο και λευκό - μαύρο, ενώ μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τόσο στη δουλειά σας, όσο και για ένα χαλαρό ποτό.

Αν θέλετε να το αποκτήσετε το συγκεκριμένο σακάκι επισκεφτείτε ένα κατάστημα Pull and Bear ή κάντε την αγορά σας online από το eshop ΕΔΩ. To Athensmagazine.gr σας προτείνει να το συνδυάσετε με αυτή την πουκαμίσα από τα καταστήματα bershka.

Μια μικρή περιγραφή
Ανοιχτό μπλέιζερ με ψεύτικα κουμπιά, γιακά σμόκιν, τσέπες μπροστά και λεπτομέρεια από μακριά, γυριστά μανίκια.

ΣΥΝΘΕΣΗ
Εξωτερική: 64% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ - 34% ΒΙΣΚΟΖΗ - 2% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
Επένδυση: 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Bershka: Το must - have κομμάτι για κάθε στυλ σε τιμή σοκ

Η τσάντα είναι μακράν ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που απογειώνουν το στυλ της κάθε γυναίκας, αφού δεν ολοκληρώνει μόνο το ντύσιμο, αλλά του προσθέτει πολλές φορές και χρώμα. Εμείς είμαστε εδώ και ψάχνουμε καθημερινά όλα τα fashion items της σεζόν, προκειμένου να σας ενημερώνουμε.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε μια υπέροχη τσάντα από τα καταστήματα Bershka που σίγουρα δε θα θες να λείπει από την ντουλάπα σου. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το αποκτήσετε είτε μέσω των καταστημάτων Bershka είτε online από το eshop ΕΔΩ και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ.

Περιγραφή
Χρώμα: Μαύρο

Σύνθεση
ΧΕΡΟΥΛΙ
100% ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

ΒΑΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (ΜΟΝΟ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ)
100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Φόδρα
100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

Βρήκαμε στα Bershka τη midi πλισέ φούστα με εφέ δέρματος που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα την απόλυτη τάση της σεζόν, ο λόγος για τη midi πλισέ φούστα με δερμάτινη όψη από τα καταστήματα Bershka.

Όπως έχετε αντιληφθεί τα ρούχα με δερμάτινη όψη όπως και τα animal print κάνουν θραύση, γι' αυτό κι εμείς ξεχωρίσαμε από την νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka μια midi φούστα με δερμάτινη όψη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ.

Το ιδιαίτερο κόψιμο της είναι αυτό που θα αναδείξει τα πόδια σου και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου. Η 60s γραμμή της είναι αυτή που μπορεί να την εντάξει ακόμη και σε καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά παράλληλα να δώσει μια άκρως σικ νότα στη βραδινή σου έξοδο.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share