Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

"Πανικός" στα Bershka με το πουκάμισο που κοστίζει μόνο 11.99€ και σίγουρα θα λατρέψεις

Αν θες να είσαι στην μόδα 7/24 δε θα πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

15 Οκτωβρίου 2020 08:13
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα αξεσουάρ μπορεί να έχουν τον κυριότερο λόγο σε ένα outfit, ωστόσο αν δεν έχεις ντυθεί κατάλληλα μπορεί το ντύσιμό σου να καταστραφεί. Εμείς φροντίζουμε καθημερινά για εσάς, προκειμένου να σας έχουμε στην μόδα 7/24 με τα πιο fashion items σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και ανακάλυψε στα καταστήματα bershka το απόλυτο trend της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πουκάμισο από ποπλίνα με σούρες στο πάνω μέρος.

Το προϊόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας είτε από τα καταστήματα bershka είτε μέσω online μέσω του eshop ΕΔΩ. Βρίσκεται στα εκπτωτικά κομμάτια και η τιμή του ανέρχεται στα 11,99 ευρώ από 19,99 ευρώ, ενώ παράλληλα βγαίνει εκτός από μαύρο βγαίνει και σε μπλε ανοικτό χρώμα.

To Athensmagazine.gr σας προτείνει να το συνδυάσετε με αυτό το υπέροχο παπούτσι.

Περιγραφή
Πουκάμισο από ποπλίνα με σούρες στο πάνω μέρος

Χρώμα: Μπλε ανοιχτό

Σύνθεση Εξωτερικό
100% ΒΑΜΒΑΚΙ

ZARA: Τα παπούτσια που "ντύνουν" με άνεση και στυλ την εμφάνισή σας

Μπορεί η τσάντα να είναι ένα από τα αξεσουάρ που τραβούν την προσοχή, ωστόσο και τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά σε ένα ντύσιμο. Εμείς καθημερινά ψάχνουμε για εσάς νέες προτάσεις με fashion items, προκειμένου να είστε στην μόδα 7/24.

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA ένα δερμάτινο μαύρο μποτάκι με τακούνι μεταλλιζέ, το οποίο μπορείτε να το φορέσετε τόσο στο γραφείο όσο και για μια βραδινή έξοδο.

Το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από κάποιο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ρούχων είτε online από το eshop εδώ.

Μια μικρή περιγραφή

ΜΑΥΡΟ - 5133/001
Μαύρο δερμάτινο μποτίνι με τακούνι. Δερμάτινο εξωτερικό μέρος με λεπτομέρεια με ραφή στο κέντρο. Μεταλλιζέ τακούνι σε γεωμετρικό σχέδιο. Κλείσιμο με εσωτερικό φερμουάρ.
Ύψος τακουνιού: 9 cm

ΣΥΝΘΕΣΗ

ΑΝΩ

100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

80% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ, 20% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΣΟΛΑ

100% TPU

ΠΑΤΟΣ

100% ΔΕΡΜΑ ΑΙΓΟΕΙΔΩΝ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share