Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό το μάλλινο παλτό από τα ZARA είναι ο ορισμός του φθινοπωρινού έρωτα

Θα το λατρέψεις!

10 Οκτωβρίου 2020 13:53
Αυτό το μάλλινο παλτό από τα ZARA είναι ο ορισμός του φθινοπωρινού έρωτα

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το μάλλινο καρό παλτό που ερωτευτήκαμε από την πρώτη ματιά και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ.

Και ποια δεν ερωτεύτηκε τα πλεκτά παλτό από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν; Και όχι άδικα φυσικά, μιας και είναι απόλυτα άνετα και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να γίνουν άκρως θηλυκά!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για σένα τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Έτσι και σήμερα, βρήκαμε το απόλυτο, τέλειο και κλασσικό καρό παλτό από τα καταστήματα ZARA. Το καλύτερο όμως στο αφήσαμε για το τέλος... Παρ' όλο που πρόκειται για ένα limited edition κομμάτι και φανταζόμασταν πως η τιμή του θα ήταν απλησίαστη, κοστίζει μόλις 49,95€. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο... casual, ρίξε μια ματιά σε αυτό το τζιν τζάκετ από τα Bershka.

Μην το σκέφτεσαι, καν' το δικό σου μόνο με ένα κλικ εδώ και να είσαι σίγουρη πως δεν θα το αποχωριστείς όλο το χειμώνα.

Κάντε δική σας την πιο χουχουλιάρικη μπλούζα από τα ZARA

Το φθινόπωρο μπήκε και αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανανεώσεις λίγο την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο hot items της σεζόν. Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα αγοράς και βρήκε στα καταστήματα ZARA το τέλειο χουχουλιάρικο φούτερ για τις καθημερινές σας εμφανίσεις που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας.

Η συγκεκριμένη μπλούζα βγαίνει σε 3 υπέροχες αποχρώσεις σάπιο μήλο, γκρι και λευκό και αυτό που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει είναι η τιμή του καθώς από 12,95 ευρώ κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ. Μπορείτε να την κάνετε δική σας είτε στα καταστήματα ZARA ή online από το e shop ΕΔΩ. Το Athensmagazine.gr σας προτείνει την τσάντα που θα μπορούσατε να το συνδυάσετε.

Μια μικρή περιγραφή

Φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι με βάτες

ΣΥΝΘΕΣΗ - EΞΩTEPIKO

ΚΥΡΙΟ ΥΦΑΣΜΑ
70% ΒΑΜΒΑΚΙ,
30% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΥΦΑΣΜΑ
96% ΒΑΜΒΑΚΙ,
4% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share