Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Bershka: Σαν να βγήκε από τα 90s - To φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers

Κοστίζει μόλις 19,99€

10 Σεπτεμβρίου 2020 13:49
Bershka: Σαν να βγήκε από τα 90s - To φόρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι instagrammers

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το φόρεμα που μοιάζει να βγήκε από τα 90s και έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες.

Για ακόμη μια φορά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε για εσάς ένα από τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς. Σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω στο φόρεμα με σούρες και λεπτές τιράντες που έχει προκαλέσει φρενίτιδα.

Οι σούρες που έχει στο πλαϊνό μέρος του στο ύψος της κοιλιάς είναι το μυστικό που θα σε κάνει να δείχνεις μισή και θα αναδείξει τις καμπύλες σου. Ωστόσο, επειδή οι μόδες αλλάζουν, μην νομίζεις πως μπορείς να το φορέσεις μόνο σε κάποια βραδινή έξοδο. Φυσικά και μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα και άνετα sneakers σου για μια χαλαρή βόλτα ή ακόμη και για ένα office look.

Θα το βρεις σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, μαύρο, μουσταρδί και γκρι για να διαλέξεις όποια εσένα σου ταιριάζει. Καν' το δικό είτε από ένα κατάστημα Bershka, είτε από το e shop τους μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι ποιο θα ήταν το ιδανικό παπούτσι για να το συνδυάσεις, εμείς σου προτείνουμε αυτό το μποτάκι που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Βρήκαμε στα Bershka το σατινέ πουκάμισο που θα σε κάνει το επίκεντρο

Βρήκαμε στα Bershka το σατινέ πουκάμισο στο απόλυτο χρώμα, που έχει τρελάνει όλες τις instagrammers και κοστίζει μόλις 22,99€!

Το oversize look αυτή τη σεζόν μεσουρανεί τόσο στο Instagram όσο και στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Το συναντάμε σε classic κομμάτια όπως τζιν, φούστες, όσο σε πουκάμισα και τζάκετ.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει καθημερινά για εσάς και σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Γι' αυτό σήμερα βρήκε για εσάς το μοναδικό oversize πουκάμισο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας, αν πάλι δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα, υπάρχει και η λύση του e shop. Αγοράστε το πουκάμισο με ένα μόνο κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις για το τέλειο office look, ρίξε μια ματιά σε αυτό το παντελόνι από τα ZARA που ξεπουλάει "σαν τρελό".

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share