Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Bershka: Το στράπλες τοπάκι που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ κοστίζει μόλις 8 ευρώ

Το λατρέψαμε!

19 Αυγούστου 2020 15:15
Bershka: Το στράπλες τοπάκι που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ κοστίζει μόλις 8 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το κορυφαίο passepartout μπλουζάκι που θα φοράς σε όλες σου τις εμφανίσεις και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα, σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε, πέσαμε πάνω σε αυτό το μπλουζάκι που μας κίνησε το ενδιαφέρον.

Μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται σαν ένα απλό, καθημερινό μπλουζάκι, συνδυάζεται όμως με όλες σου τις εμφανίσεις από ένα απλό αθλητικό outfit μέχρι την βραδινή σου εμφάνιση κι αυτό είναι που το κάνει το απόλυτο passepartout.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 7,79€!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα τζιν που αυτή τη σεζόν κάνουν θραύση και διάλεξε όποιο σου ταιριάζει.

Βρήκαμε στα Bershka το πιο εντυπωσιακό κι εξωτικό μπλουζάκι

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο "εξωτικό" μπλουζάκι στην εκπληκτική τιμή των 19,99€!

Μπορεί η ζέστη να μην μας επιτρέπει να τριγυρνάμε με τις ώρες στις βιτρίνες και τα καταστήματα αλλά κανείς δεν μπορείς να μας απαγορεύσει να χαζευόυμε ώρες ατελείωτες στα e shop τους. Σε μια τέτοια "έρευνα" λοιπόν πέσαμε πάνω και σε αυτό το υπέροχο τοπ.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν που θα σε δείχνει πολύ ψηλότερη, ένα ζευγάρι γόβες, να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή απόλυτα sleek αλογοουρά και να το συνδυάσεις με χρυσούς λεπτούς κρίκους. Έχει τροπικό pattern, όγκο στα μανίκια και αφήνει τους ώμους σου ακάλυπτους, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν αυτά που μας έκαναν να το ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά! Αν αναρωτιέσαι πως θα το συνδύαζες για μια πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση, ρίξε μια ματιά σε αυτό το mom fit διαχρονικό τζιν.

Όπως κι αν επιλέξεις να το συνδυάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το μπλουζάκι "μυρίζει" καλοκαίρι!

 

Ροή ειδήσεων

Share