Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

ZARA: Το φλατ πέδιλο που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι σε τιμή σοκ

Δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας

14 Ιουλίου 2020 14:46
ZARA: Το φλατ πέδιλο που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι σε τιμή σοκ

Ένα πέδιλο που μας πήρε το μυαλό όταν το είδαμε σε τιμή έκπληξη. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το κατάλληλο για το καλοκαίρι με μόλις 15,99€ στα ZARA.

Ένα πέδιλο με vintage ύφος, που είναι διαχρονικό και μέσα στην μόδα τα τελευταία χρόνια. Είναι σε έκπτωση και για αυτό πρέπει να το προλάβετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Συνδυάστε το με αυτό το πάμφθηνο φόρεμα, και κάντε με λίγα χρήματα την πιο σικ εμφάνιση.

Μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού είναι φλατ και δεν θα σας περιορίσει. Η λεπτομέρεια με τον φιόγκο μπροστά είναι αυτή που του δίνει έναν πιο βραδινό χαρακτήρα. Αγοράστε το άμεσα με ένα κλικ εδώ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ίσιο κεραμιδί δερμάτινο πέδιλο. Δερμάτινο πάνω μέρος με λεπτομέρεια φιόγκο. Τετραγωνισμένη μύτη και φτέρνα.

ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ Λεπτομέρεια
15,99 EUR

Zara: Αγοράστε την τέλεια βερμούδα ρουστίκ μόνο με 22,95 €

Θέλετε να αγοράσετε μία βερμούδα αλλά δεν έχετε βρει την κατάλληλη; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια "έρευνα" αγοράς και βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι από τα Zara σε σούπερ τιμή, αφού κοστίζει 22,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια εκρού ρουστίκ βερμούδα, η οποία είναι άνετη, δροσερή και σίγουρα θα τη φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το σατέν τοπ που ταιριάζει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ψηλόμεση βερμούδα από ύφασμα με μείγμα λινού. Λάστιχο στη μέση με ρυθμιζόμενη δετή κορδέλα. Τσέπες patch με καπάκι στο μπροστινό μέρος. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE

Care for fiber: τουλάχιστον 50% ECOVERO™ Viscose.
Αυτή η βισκόζη λαμβάνεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο και με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Επίσης, είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Eurolabel, επειδή πληροί τα απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα στην διαδικασία παραγωγής της.

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΡΟΥΣΤΙΚΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR
ΕΚΡΟΥ / ΣΤΑΧΤΙ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share