Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φόρεμα ντραπέ από τα ZARA με 5,99€ από 23€ - Είναι ευκαιρία

Καθημερινό και απλό

13 Ιουλίου 2020 13:43
Φόρεμα ντραπέ από τα ZARA με 5,99€ από 23€ - Είναι ευκαιρία

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και επίσημα και το ZARA έσπευσε να κατεβάσει ακόμα περισσότερο τις τιμές. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε φόρεμα με λιγότερο από 6 ευρώ, δηλαδή με 70% έκπτωση!

Είναι ένα απλό μαύρο φόρεμα, που όλες οι γυναίκες λατρεύουμε να φοράμε και πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Μπορεί να φορεθεί με τα πάντα και όλες τις εποχές, μιας και το ύφασμα του το επιτρέπει. Φορέστε το τώρα με ένα φλατ πέδιλο ή αυτήν εδώ την σικ γόβα, και κάνε εντύπωση.

Μπείτε τώρα στην ιστοσελίδα του ZARA και αγοράστε το, μιας και είναι σίγουρο ότι θα εξαντληθεί. Είμαστε σίγουροι ότι θα το βολευτείτε, και σίγουρα αξίζει να το αποκτήσετε.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Φαρδύ φόρεμα με μεγάλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Τσέπες patch στο μπροστινό μέρος. Κάτω μέρος με ανοίγματα στα πλάγια.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΡΑΠΕ Λεπτομέρεια
5,99 EUR

Zara: Αγοράστε την τέλεια βερμούδα ρουστίκ μόνο με 22,95 €

Θέλετε να αγοράσετε μία βερμούδα αλλά δεν έχετε βρει την κατάλληλη; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια "έρευνα" αγοράς και βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι από τα Zara σε σούπερ τιμή, αφού κοστίζει 22,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε μια εκρού ρουστίκ βερμούδα, η οποία είναι άνετη, δροσερή και σίγουρα θα τη φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το σατέν τοπ που ταιριάζει.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ψηλόμεση βερμούδα από ύφασμα με μείγμα λινού. Λάστιχο στη μέση με ρυθμιζόμενη δετή κορδέλα. Τσέπες patch με καπάκι στο μπροστινό μέρος. Για να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

JOIN LIFE

Care for fiber: τουλάχιστον 50% ECOVERO™ Viscose.
Αυτή η βισκόζη λαμβάνεται από ξύλο δασών που τυγχάνουν μιας βιωσιμότερης διαχείρισης, όπου καλλιεργούνται δέντρα με ελεγχόμενο τρόπο και με προγράμματα που διασφαλίζουν την αναδάσωσή τους. Επίσης, είναι πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα Eurolabel, επειδή πληροί τα απαιτητικά περιβαλλοντικά πρότυπα στην διαδικασία παραγωγής της.

ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΡΟΥΣΤΙΚΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR
ΕΚΡΟΥ / ΣΤΑΧΤΙ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share