Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χαμός με αυτό το στράπλες μπλουζάκι στο H&M - Κοστίζει μόνο 1,99€

Αγοράστε το τώρα

9 Ιουλίου 2020 16:52
Χαμός με αυτό το στράπλες μπλουζάκι στο H&M - Κοστίζει μόνο 1,99€

Αυτό το στράπλες μπλουζάκι έχει τρελάνει με την τιμή του όλες τις γυναίκες. Θα το βρείτε μόνο με 1,99€ στα H&M και σίγουρα θα το λατρέψετε.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει πάντα για εσάς και σας παρουσιάζει τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Όπως χθες σας βρήκαμε αυτά εδώ τα οικονομικά σανδάλια, που κοστίζουν 4,99€, έτσι και σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε το παρακάτω στράπλες μπλουζάκι.

Μπορεί να σε συνοδεύει σε όλες τις καλοκαιρινές εξόδους. Μπορείς να το φορέσεις με ένα ψηλόμεσο τζιν και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σου για μια βραδινή εμφάνιση ή με μια μακριά φούστα και τα σανδάλια σου για ένα πιο boho look. Αγόρασε το τώρα με ένα κλικ εδώ.

Tube top
1,99 €

H&M: Τo nude φόρεμα για τις βραδινές σου εξόδους - Κοστίζει μόνο 10€ από 35€

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα H&M το nude φόρεμα που θα σε συνοδεύει σε όλες σου τις βραδινές εξόδους και κοστίζει μόλις 10,99€ από 34,99€!

Είναι μάξι, με λεπτές τιράντες και σουρώνει στο πλάι. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει όλη σου τη θηλυκότητα.

Θα το βρεις σε τρία υπέροχα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτό το σανδάλι και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

Draped jersey dress
10,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share