Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Χαμός" στα ZARA: Φόρεμα σατινέ μόλις 12,99€ από 26€

Δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας

4 Ιουλίου 2020 10:05

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA ένα φόρεμα σατινέ που είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας. Τώρα θα το βρείτε μόνο 12,99€ από 26€.

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα στιλάτες. Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων ZARA πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, και να αναβαθμίσει το look σας. Συνδυάστε το με αυτό το σικ πέδιλο με διαφάνεια, και κάντε τη απόλυτη εμφάνιση. Μπείτε εδώ και κάντε το άμεσα δικό σας.

ΦΟΡΕΜΑ ΣΑΤΙΝΕ Λεπτομέρεια
12,99 EUR

Μαύρο - 8741/042

Φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι. Τσέπη patch μπροστά. Κορδόνι προσαρμογής στη μέση. Κάτω μέρος με ανοίγματα

Εκπτώσεις στα Zara: Αγοράστε τοπ μόνο με 12,99 € από 25,95

Θέλετε να αγοράσετε ένα τοπ αλλά δεν έχετε βρει το κατάλληλο; Η ομάδα του Athensmagazine.gr έκανε μια "έρευνα" αγοράς και βρήκε για εσάς το απόλυτο κομμάτι από τα Zara. Είναι σε προσφορά, αφού κοστίζει μόνο 12,99 € από 25,95.

Κοιτάζοντας λοιπόν, τα ρούχα της εταιρείας, το μάτι μας "έπεσε" πάνω σε ένα κοραλλί τοπ με διάτρητα κεντήματα, το οποίο θα κάνει ξεχωριστές τις εμφανίσεις σας. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το σορτς που ταιριάζει απόλυτα.

Πρόκειται για ένα τοπ με μεγάλο ντεκολτέ και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα που καταλήγει σε λάστιχο. Λεπτομέρεια με διάτρητα κεντήματα και βολάν. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

ΤΟΠ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
12,99 EUR
-45%
ΚΟΡΑΛΛΙ

Δείτε επίσης από τα Zara το μίντι τραπέ φόρεμα στο απόλυτο χρώμα της σεζόν

Ανακαλύψαμε στα καταστήματα ZARA το μίντι ντραπέ φόρεμα που δεν πρέπει να λείψει από καμία ντουλάπα και κοστίζει μόλις 19,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει πάντα για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Έτσι και σήμερα χαζεύοντας στο e shop των καταστημάτων ZARA πέσαμε πάνω στο απόλυτο must have φόρεμα της σεζόν.

Είναι μίντι στράπλες κι ένα υπέροχο κόψιμο που αφήνει ακάλυπτο το ένα σου πόδι. Εφαρμόζει τέλεια πάνω στο σώμα σου και αναδεικνύει στο έπακρο όλη σου τη θηλυκότητα. Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως μιλάμε για το απόλυτο κομμάτι από τη νέα summer collection.

Θα το βρεις σε αυτό το υπέροχο μοβ χρώμα που αποτελεί την κύρια τάση της σεζόν, ειδικά αν είσαι fan των έντονων χρωμάτων. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ! Κι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις στη βραδινή σου έξοδο, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

 

Ροή ειδήσεων

Share