Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H&M: Το girly φόρεμα ραντάκι είναι ο,τι πιο δροσερό μπορείς να βάλεις - Έχει μόνο 14 ευρώ

Μην το χάσετε!

19 Μαΐου 2020 11:23
H&M: Το girly φόρεμα ραντάκι είναι ο,τι πιο δροσερό μπορείς να βάλεις -  Έχει μόνο 14 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα των H&M το απόλυτο girly φόρεμα που θα φοράς σίγουρα όλο το καλοκαίρι... Κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ και είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις μιας και θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Είναι κατάλληλο για τις πρωινές εμφανίσεις σου, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου, τώρα που ανοίγει ο καιρός και είναι σίγουρο πως θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Είναι μίνι και ραντάκι κάτι που δίνει έναν πολύ κοριτσίστικο τόνο στην καλοκαιρινή σου εμφάνιση, ενώ και το κόψιμο του είναι τόση εδώ και καιρό.

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το οικονομικό μαγιό πριν εξαντληθεί!

Αν είσαι από τα κορίτσια που θέλουν να εντυπωσιάζουν στο πέρασμά τους, τότε δεν έχεις από το να πας είτε στα καταστήματα της γειτονιάς σου, είτε online για πιο γρήγορα και χωρίς να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, ώστε να το κάνεις δικό σου και να μαγνητίσεις.

Κάνε το δικό σου εδώ.

H&M e - shop: Το πιο διαχρονικό φόρεμα που λατρεύει κάθε γυναίκα κοστίζει μόνο 19 ευρώ

Όλες οι γυναίκες θα το λατρέψουν αυτό το διαχρονικό φόρεμα που πλέον κοστίζει 19 ευρώ!

Το σαμπανιζέ σατέν φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του H&M, είναι το τέλειο καλοκαιρινό ρούχο και θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι το ιδανικό φόρεμα για τα ραντεβού σου και τις νυχτερινές σου εξόδους.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας λόγω της επιβολής της καραντίνας, ωστόσο σε λίγο καιρό τα μαγαζιά θα ανοίξουν και θα ξεκινήσουμε τις εξόδους μας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που χρειάζεσαι, είναι να εφοδιάσεις την ντουλάπα σου με τα πιο στιλάτα ρούχα προκειμένου να μπορέσεις κι εσύ να εντυπωσιάσεις με τις επιλογές σου φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, ρίξε μια ματιά και σε αυτό την τέλεια μίνι φούστα

Τα H&M σου έχουν και πάλι τη λύση μιας και σου προτείνουν το μοναδικό σατέν φόρεμα, το οποίο μπορείς να βρεις σε δύο αποχρώσεις. Ζαχαρί και ζεβρέ, ανάλογα με το τι θέλεις να επιλέξεις και ανάλογα με την εμφάνιση που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου με κάτω από 19 ευρώ.

Κοστίζει 19,99€ και θα το βρεις εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share