Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA e- shop: Η αέρινη φυστικί φούστα είναι το must have του καλοκαιριού - Θα πάθεις πλάκα με την τιμή της

Στιλάτη και οικονομική!

11 Μαΐου 2020 08:38
ZARA e- shop: Η αέρινη φυστικί φούστα είναι το must have του καλοκαιριού - Θα πάθεις πλάκα με την τιμή της

Βρήκαμε στο e-shop των Zara την πιο αέρινη και απαραίτητη για την καλοκαιρινή περίοδο φούστα που θα σε ξετρελάνει. Πρόκειται να την λατρέψεις για τις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις σου, τώρα που βγήκαμε από την καραντίνα.

Οι φούστες έχουν την τιμητική τους κάθε Άνοιξη και Καλοκαίρι. Τις φοράμε από το πρωί έως και το βράδυ με ό,τι μπλούζα, αλλά και παπούτσια θελήσουμε. Είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας το οποίο ξεπουλάει σαν τρελό σε ό, τι μήκος και αν είναι.

Εγώ, από το e-shop των Zara σου βρήκα μια άκρως αέρινη και στιλιστικά πανέμορφη. Είναι πολύ girly και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Μάλιστα, έχει και σκίσιμο στο μπροστινό μέρος, το οποίο αναδεικνύει τα πόδια σου.

Μπορεί να το φορέσεις το πρωί με τα αγαπημένα σου λευκά sneakers και ένα μπλουζάκι, ενώ το βράδυ με ένα τοπάκι και τα αγαπημένα σου πέδιλα και είσαι έτοιμη να «σκίσεις».

Αυτή είναι η φούστα των Zara που είναι γεμάτη κουμπιά και προκαλεί φρενίτιδα

ΠΟΥΑ ΦΟΥΣΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - 22,95

Ψηλόμεση μίντι φούστα με λάστιχο στη μέση. Κάτω μέρος με σκίσιμο μπροστά. Λεπτομέρεια κουμπιά

Ωστόσο και με αυτή τη μίνι φούστα των ZARA θα κάνεις θραύση, τσέκαρε την μιας και θα μπεις στο shop!

ZARA e - shop εκπτώσεις: Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού μόνο με 12 ευρώ

Βρήκαμε στο online stores των Zara, ένα φόρεμα που κάνει μόνο 12 ευρώ αλλά σίγουρα θα γίνει και το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΕΝΙΜΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

12,99 EUR

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ με κοντό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Τελείωμα με βολάν στο κάτω μέρος.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share