Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ZARA online ξεπούλημα: H passepartout φούστα που θα φοράς μέρα νύχτα κοστίζει μόλις 9,99€

Προλάβετε τη!

10 Μαΐου 2020 08:42
ZARA online ξεπούλημα: H passepartout φούστα που θα φοράς μέρα νύχτα κοστίζει μόλις 9,99€

Τα καταστήματα ZARA έχουν 15ημερο εκπτώσεων και δεν γινόταν να μην επισκεφθούμε το e shop τους και να μην δελεαστούμε από τις τιμές "θανάτου" που έχουν τα κορυφαία κομμάτια της σεζόν.

Τo Athensmagazine.gr φροντίζει να βρίσκει καθημερινά για εσάς τα πιο μοδάτα κομμάτια της αγοράς στις πιο συμφέρουσες τιμές για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Σε μια σύντομη έρευνα στα e shop των αγαπημένων μας καταστημάτων πέσαμε πάνω σε αυτή την υπέροχη μίντι φούστα από τα καταστήματα ZARA που θα φοράμε μέρα νύχτα. Και το καλύτερο δεν το ακούσατε ακόμη... Κοστίζει μόλις 9,99€!

Πρόκειται για μια μίντι φούστα με ριπ σχέδιο που αγκαλιάζει τέλεια το σώμα και αναδεικνύει τις καμπύλες και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και είναι κατάλληλη για τις πρωινές σου εμφανίσεις στο γραφείο αν τη συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ή με ένα crop top για τη βραδινή σου έξοδο. Όπως κι αν επιλέξεις να τη φορέσεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα τη λατρέψεις και δεν θα θες να την αποχωριστείς. Μην το σκέφτεσαι, αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να τη συνδυάσεις για το απόλυτο καλοκαιρινό office look, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα και να είσαι σίγουρη πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.

ZARA e - shop εκπτώσεις: Βρήκαμε το απόλυτο φόρεμα του καλοκαιριού μόνο με 12 ευρώ

Βρήκαμε στο online stores των Zara, ένα φόρεμα που κάνει μόνο 12 ευρώ αλλά σίγουρα θα γίνει και το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΕΝΙΜΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

12,99 EUR

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ με κοντό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Τελείωμα με βολάν στο κάτω μέρος.

 

Ροή ειδήσεων

Share