Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στα H&M - Εσπαντρίγιες μόνο 16,99€ από 40€

Το must παπούτσι για την άνοιξη

5 Μαΐου 2020 12:44
Χαμός στα H&M - Εσπαντρίγιες μόνο 16,99€ από 40€

Μιας και ο καιρός ανοίγει, και μπορούμε επιτέλους να κάνουμε ανενόχλητοι τις βόλτες μας, σας βρήκαμε το κορυφαίο παπούτσι για την άνοιξη. Δεν είναι άλλο από αυτές τις εσπαντρίγιες σε τιμή έκπληξη από τα H&M.

Μπορούν να φορεθούν άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ, μιας και είναι σουέντ, και σίγουρα θα κρατάει ζεστό το πόδι σας αν φυσάει λίγο τις νυχτερινές ώρες. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε τις πιο οικονομικές και στιλάτες, μιας και κοστίζουν μόλις 16,99€ από 40€.

Μην χάσετε την ευκαιρία και αγοράστε τες τώρα με ένα κλικ εδώ, είτε σε μαύρο είτε σε κόκκινο χρώμα. Ταιριάζουν με τα πάντα και φέρνουν το καλοκαίρι λίγο νωρίτερα, ειδικά σε συνδυασμό με αυτή την κοραλί φούστα.

Espadrilles
16,99 €
-58%
Black

H&M e - shop: Το απόλυτο τζιν που θα φοράς χειμώνα - καλοκαίρι είναι σε προσφορά

Βρήκαμε στα H&M e - shop: Το απόλυτο τζιν που θα φοράς χειμώνα - καλοκαίρι είναι σε προσφορά!

Ένα τζιν παντελόνι μπορεί να φορεθεί από ο πρωί έως και το βράδυ. Στην σχολή ή στο γραφείου. Στον καφέ ή στο ποτό. Μάλιστα, ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς που θα κάνεις και αν πάντα μπορείς να το υποστηρίξεις, μπορείς να το φορέσεις και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλες τις μπλούζες. Από φούτερ, πουλόβερ, μέχρι και με το πιο κοντό τοπ που θα δεις. Ενώ, όσον αφορά τα παπούτσια φοριέται επίσης με τα πάντα, αφού έχουμε δει να τα συνδυάζουν το καλοκαίρι ακόμη και με σαγιονάρες και για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Εγώ έκαναν μια γρήγορη έρευνα αγορά στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M και σου βρήκα το τζιν παντελόνι που προκαλεί φρενίτιδα, αφού βγαίνει σε 12 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις και έχει τέλεια εφαρμογή. Είναι σε slim και έχει ελαστικό ύφασμα.

Πρόκειται για το τζιν παντελόνι με 5 τσέπες. Το ύψος στο μπατζάκι φτάνει μέχρι τον αστράγαλο και είναι extra ψηλόμεσο. Βγαίνει σε όλες τις αποχρώσεις του τζιν, σε γαλαζοπράσινο, ροζ, λευκό και μαύρο.

Ωστόσο, εσύ ακόμη να αποκτήσεις το πιο hot και παράλληλα ρομαντικό μπλουζάκι για φέτος την Άνοιξη; Αν δεν το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου στο βρήκα εγώ στην νέα συλλογή των H&M σε απίστευτα οικονομική τιμή, το οποίο βγαίνει 3 διαφορετικά και πολύ εντυπωσιακά χρώματα. Ταιριάζει μάλιστα, άψογα με το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που σου έδειξα παραπάνω.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share