Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

H&M e - shop: Βρήκαμε την κοραλί φούστα που θα σε κάνει το ''μοντελο'' του καλοκαιριού - Κοστίζει μόνο 14 ευρώ

Μην την χάσετε!

4 Μαΐου 2020 13:57
H&M e - shop: Βρήκαμε την κοραλί φούστα που θα σε κάνει το ''μοντελο'' του καλοκαιριού - Κοστίζει μόνο 14 ευρώ

Βρήκαμε σε προσφορά αυτή τη κοραλί φούστα από τα H&M και πρέπει να τρέξεις να την προλάβεις. Είναι σε άκρως καλοκαιρινό χρώμα και θα μπορείς να την φοράς, από το πρωί έως και το βράδυ και να κλέβεις πραγματικά τις εντυπώσεις.

Οι φούστες είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Θηλυκές αλλά και πάρα πολύ βολικές μπορείς να τις φορέσεις σχεδόν όλη μέρα, από την δουλειά έως και το γραφείο και να κάνεις πραγματικά θραύση.

Οι αέρινες φούστες το καλοκαίρι κυριαρχούν και είναι κατάλληλες για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε αυτή από τα H&M και κυριολεκτικά θα κάνεις θραύση μόλις την φορέσεις εκεί έξω. Καλοκαιρινή και αέρινη. Μιας και θα βρεθείς στο online store του H&M πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τζιν που βρίσκεται σε έκπτωση!

Φούστα με μια απαλή ύφανση βισκόζης. Υψηλή μέση με κρυμμένα μπουλόνια και δέσιμο στη μία πλευρά, μπροστινό περίβλημα και ασύμμετρο στρίφωμα. Χωρίς γραμμές.

Θα την βρεις εδώ

H&M e - shop: Το πιο διαχρονικό φόρεμα που λατρεύει κάθε γυναίκα κοστίζει μόνο 19 ευρώ

Όλες οι γυναίκες θα το λατρέψουν αυτό το διαχρονικό φόρεμα που πλέον κοστίζει 19 ευρώ!

Το σαμπανιζέ σατέν φόρεμα που βρήκαμε στο online κατάστημα του H&M, είναι το τέλειο καλοκαιρινό ρούχο και θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι το ιδανικό φόρεμα για τα ραντεβού σου και τις νυχτερινές σου εξόδους.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας λόγω της επιβολής της καραντίνας, ωστόσο σε λίγο καιρό τα μαγαζιά θα ανοίξουν και θα ξεκινήσουμε τις εξόδους μας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που χρειάζεσαι, είναι να εφοδιάσεις την ντουλάπα σου με τα πιο στιλάτα ρούχα προκειμένου να μπορέσεις κι εσύ να εντυπωσιάσεις με τις επιλογές σου φέτος το καλοκαίρι.

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, ρίξε μια ματιά και σε αυτό την τέλεια μίνι φούστα

Τα H&M σου έχουν και πάλι τη λύση μιας και σου προτείνουν το μοναδικό σατέν φόρεμα, το οποίο μπορείς να βρεις σε δύο αποχρώσεις. Ζαχαρί και ζεβρέ, ανάλογα με το τι θέλεις να επιλέξεις και ανάλογα με την εμφάνιση που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου με κάτω από 19 ευρώ.

Κοστίζει 19,99€ και θα το βρεις εδώ.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share