Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ZARA e shop: Το γαλάζιο φόρεμα θα κάνει την πιο ξεχωριστή εμφάνιση το καλοκαίρι

Έχει απίστευτη τιμή!

28 Μαρτίου 2020 09:50
ZARA e shop: Το γαλάζιο φόρεμα θα κάνει την πιο ξεχωριστή εμφάνιση το καλοκαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σου βρήκαμε το πιο στιλάτο τουίντ φόρεμα από τα καταστήματα Zara και το μόνο σίγουρο είναι πως αν το κάνεις δικό σου, θα λάμπεις πρωί βράδυ όλο το καλοκαίρι! Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς, μιας και δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου!

Αυτή τη φορά πρέπει σίγουρα να μας ακούσεις! Βρήκαμε το πιο καλοκαιρινό και στιλάτο φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara και πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου!

Τι κι αν δεν μπορείς να πας για ψώνια; Μπες στο online store και βρες το φόρεμα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου σε κάθε περίπτωση!

Μιας και θα είσαι στο online store του Zara, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το φόρεμα που θα σε κάνει να μοιάζεις με αρχαία Ελληνίδα!

Είναι γαλάζιο και θα ταιριάζει τέλεια με το μαύρισμά σου, ενώ το σχέδιό σου θα σε κάνει να θυμίζεις σταρ του σινεμά από την δεκαετία του 60'!

τουίντ φόρεμα μπλε φόρεμα zara

Κοστίζει 49,99 και θα το βρεις εδώ!

Χαμός στα Zara με αυτή την προσφορά - Αγοράστε παντελόνι μόνο με 12,99 ευρώ

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα προσφορές που "τρελαίνουν". Μία από αυτές, είναι και το παντελόνι με πιέτες που κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 22,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε είτε στο γραφείο, είτε στη διασκέδασή σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας που ταιριάζει άψογα με το παντελόνι.

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με θηλιές και πιέτες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 22,95 EUR
Τώρα 12,99 EUR
-40%
ΚΡΕΜ

 

Ροή ειδήσεων

Share