Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

ZARA: Το στιλάτο τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας είναι το must have της άνοιξης! Είναι σε τιμή σοκ

Δώσε χρώμα στο στιλ σου

3 Μαρτίου 2020 07:28
ZARA: Το στιλάτο τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας είναι το must have της άνοιξης! Είναι σε τιμή σοκ

Βρήκαμε στα ZARA το στιλάτο τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας και σίγουρα θα σε κάνει να υποδεχθείς την άνοιξη όπως πρέπει!

Βάλε χρώμα στη ζωή σου, και άλλαξε πια αυτό ύφος του χειμώνα με τα σκοτεινά χρώματα.

Αυτό το τζάκετ είναι η νέα τάση της μόδας που δεν πρέπει να λείψει από την ντουλάπα σου! Αν ακόμα το σκέφτεσαι σταμάτα μιας και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο λεπτό.

Είναι σε μοβ απόχρωση, "must" για την ανοιξιάτικη περίοδο, που όλοι οι οίκοι μόδας προτείνουν ανεπιφύλακτα. Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα σου και είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσεις, εμείς σου προτείνουμε να το συνδυάσεις ακόμα και το slouchy παντελόνι του ZARA από την ίδια συλλογή.

Δώσε στο look σου την ένταση που χρειάζεται και ντύσου στιλάτα και έξυπνα μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ

Κάνε το δικό σου εδώ!

ZARA: Βρήκαμε το no 1 φόρεμα για τον Μάρτιο! Το σχέδιο και τα χρώματα θα σε κάνουν μοντέλο!

Βρήκαμε στα ZARA το no 1 φόρεμα για τον Μάρτιο! Το λουλουδάτο σχέδιο και τα έντονα χρώματα θα σε κάνουν μοντέλο αφού χαρίζουν κομψή σιλουέτα.

Είναι ήδη προς εξάντληση, με 29,99 ευρώ λογικό μας φαίνεται αφού η γραμμή του πάει σε όλες και κρύβει και ατέλειες.

Με τον Μάρτιο μήνα είμαστε ήδη στην Άνοιξη και στα πρώτα φωτεινά κομμάτια της σεζόν που κυκλοφόρησαν. Εμείς, εντοπίσαμε στα Zara το φόρεμα - έρωτας το οποίο εκτός όλων των άλλων συγκλονιστικών, είναι και πολύ φτηνό.

Με τιμή μόνο 29,99 ευρώ ξεπουλάει συνέχεια και ίσα που το προλαβαίνεις. Είναι μίνι, αέρινο, φλοράλ και φοριέται από το πρωί μέχρι και το βράδυ σχεδόν με όλα τα outfits σου. Μπορείς να το βάλεις και στο γραφείο, μπορείς όμως και μετά να το βάλεις και στην βόλτα ή όπου αλλού θες!

Ιδού περισσότερες λεπτομέρειες:

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 2459/146

Κοντό φόρεμα με κρουαζέ V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν. Λάστιχο στη μέση. Κρουαζέ κλείσιμο με εσωτερικό κουμπί και φοδραρισμένο κουμπί.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share