Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Mango: Αγοράστε online το ιδανικό τοπ για το Καλοκαίρι μόνο με 9,99 ευρώ

Ταιριάζει με τα πάντα!

26 Μαρτίου 2020 15:10
Mango: Αγοράστε online το ιδανικό τοπ για το Καλοκαίρι μόνο με 9,99 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι κι αν τα μαγαζιά έχουν "κατεβάσει ρολά", λόγω κορωνοϊού; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και συνεχίζει να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της σεζόν. Αυτή τη φορά, βρήκαμε ένα τοπάκι από τα Mango, που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας. Αγοράστε το online μόνο με 9,99 ευρώ.

Κοιτάζοντας την καλοκαιρινή κολεξιόν της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το τοπ με τιράντες rib, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το ψηλόμεσο τζιν που ταιριάζει απόλυτα με το τοπ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της. Ύφασμα με βαμβάκι. Ύφασμα λάστιχο. Λαιμός στρογγυλός. Αμάνικο. Μήκος πλευράς 39.5 cm. Μήκος πλάτης 60.5 cm.

Μπείτε εδώ και κάντε άμεσα την αγορά σας!

Mango: Αγοράστε online το τέλειο σορτς για το Καλοκαίρι - Κοστίζει 22,99 €

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε ένα μαύρο σορτς denim με σούρες, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ την μπλούζα basic από τα ZARA, που ταιριάζει απόλυτα με το σορτς.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τα ρούχα με την ετικέτα Comitted είναι προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ίνες ή/και διαδικασίες βιώσιμης παραγωγής, μειώνοντας έτσι τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Ο στόχος της Mango είναι να υποστηρίξει την εφαρμογή πιο δεσμευτικών πρακτικών με το περιβάλλον, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των βιώσιμων ενδυμάτων της κολεξιόν της.

100% οργανικό βαμβάκι. Ψηλόμεσο. Σχέδιο denim. Λεπτομέρεια σούρα στη μέση. Κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί. Θηλιές. Πέντε τσέπες. Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 7.9 cm. Μήκος πλευράς 37.0 cm. Κοστίζει 22,99 ευρώ. Για να το αγοράσετε online, μπείτε εδώ.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share