Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Online αγορές από τα ZARA - Ψηλόμεσο τζιν μόνο με 25,95 ευρώ

Θα το λατρέψετε!

23 Μαρτίου 2020 09:47
Online αγορές από τα ZARA - Ψηλόμεσο τζιν μόνο με 25,95 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα μαγαζιά να έχουν "κατεβάσει ρολά", λόγω κορωνοϊού, ωστόσο, η ομάδα του Athensmagazine.gr, συνεχίζει να σας παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια της σεζόν. Αυτή τη φορά, βρήκαμε ένα τζιν από τα ZARA, που πρέπει σίγουρα να προσθέσετε στην ντουλάπα σας. Αγοράστε το online!

Κοιτάζοντας την καλοκαιρινή κολεξιόν, "πέσαμε" πάνω σε ένα ψηλόμεσο τζιν, το οποίο θα το φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Κι επειδή φροντίζουμε για το στιλ σας, δείτε εδώ το nude κορμάκι που ταιριάζει απόλυτα με το τζιν.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ψηλόμεσο τζιν με ίσιο μπατζάκι και πέντε τσέπες. Ξεβαμμένη όψη και κάτω μέρος με τελείωμα χωρίς ραφές. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά. Χρώμα σπασμένο λευκό. Κοστίζει 25,95 ευρώ.

Τι κι αν τα μαγαζιά είναι κλειστά; Μπείτε εδώ και κάντε την αγορά σας.

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΤΖΙΝ STRAIGHTΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
25,95 EUR
ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ - 9123/031

Χαμός στα Zara με αυτή την προσφορά - Αγοράστε παντελόνι μόνο με 12,99 ευρώ

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα προσφορές που "τρελαίνουν". Μία από αυτές, είναι και το παντελόνι με πιέτες που κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 22,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε είτε στο γραφείο, είτε στη διασκέδασή σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας που ταιριάζει άψογα με το παντελόνι.

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με θηλιές και πιέτες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 22,95 EUR
Τώρα 12,99 EUR
-40%
ΚΡΕΜ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share