Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka - Online shop: Η κουφετί φούστα με κροκό υφή που ερωτευτήκαμε

Είναι σε προσφορά!

26 Μαρτίου 2020 14:51
Bershka - Online shop: Η κουφετί φούστα με κροκό υφή που ερωτευτήκαμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πιο fashion φούστα με κροκό print θα την βρεις στα Bershka. Μια ιδανική ανοιξιάτικη επιλογή που θα την βρεις και σε προσφορά, αφού κοστίζει μόνο 10.79 € και έχει - 40% έκπτωση.

Οι φούστες είναι σίγουρα, ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα. Μας δίνουν ένα παιχνιδιάρικο στυλ, ενώ ταιριάζουν σε ένα casual ντύσιμο αλλά και μια βραδινή εμφάνιση.

Εμείς βρήκαμε στο eshop των Bershka μια ρ ροχ που θα λατρέψεις για τις πρωινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο, το καλοκαίρι.

Φούστα με όψη δέρματος κροκό

ΑΝΑΦ. 0561/512/902

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: S | Ύψος μοντέλου: 5.71 ft / 174 cm

Θα την βρεις εδώ

Μπορείς να τη συνδυάσεις και με αυτά τα καταπληκτικά sneakers από H&M!

Χαμός στα Zara με αυτή την προσφορά - Αγοράστε παντελόνι μόνο με 12,99 ευρώ

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα προσφορές που "τρελαίνουν". Μία από αυτές, είναι και το παντελόνι με πιέτες που κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 22,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε είτε στο γραφείο, είτε στη διασκέδασή σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας που ταιριάζει άψογα με το παντελόνι.

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με θηλιές και πιέτες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 22,95 EUR
Τώρα 12,99 EUR
-40%
ΚΡΕΜ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share