Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

H&M - Online: Βρήκαμε σε τιμή ευκαιρίας το τζιν που έχει γίνει ανάρπαστο στο instagram

Θα το φοράς συνέχεια!

24 Μαρτίου 2020 11:06
H&M - Online: Βρήκαμε σε τιμή ευκαιρίας το τζιν που έχει γίνει ανάρπαστο στο instagram

Βρήκαμε το τζιν που έγινε περιζήτητο στο instagram και είναι στα Η&M! Είναι η κατάλληλη επιλογή για να το φοράς συνέχεια με τα sneakers σου. Χαλαρό και απλό θα το συνδυάσεις εύκολα και θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος στις βόλτες σου.

Τα τζιν με τα sneaker είναι πλέον μια must επιλογή που μπορείς να συνδυάσεις με διάφορους τρόπους, όπως ακόμα και με ένα σακάκι από πάνω.

Εμείς ψάχναμε στο eshop των H&M και βρήκαμε μια must επιλογή που θα φοράς σίγουρα με τα αθλητικά σου, καθώς γυρίζει κάτω στον αστράγαλο και είναι μια top επιλογή.

Tapered High Jeans
34,99 €

Θα το βρεις εδώ

5-τσέπο, τζιν μήκους αστραγάλου σε πλυμένο βαμβακερό denim. Χαλαρή εφαρμογή με υψηλή μέση, μύτη φερμουάρ και κουμπί. Η περιεκτικότητα του τζιν στο βαμβάκι ανακυκλώνεται εν μέρει.

CompositionCotton 100%

Art. No.0853791001

Συνδύασε το με αυτή την τέλεια μπλούζα από τα H&M!

Χαμός στα Zara με αυτή την προσφορά - Αγοράστε παντελόνι μόνο με 12,99 ευρώ

Μπορεί οι εκπτώσεις να έχουν τελειώσει, ωστόσο, τα ZARA, έχουν ακόμα προσφορές που "τρελαίνουν". Μία από αυτές, είναι και το παντελόνι με πιέτες που κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ από 22,95.

Κοιτάζοντας τα ρούχα της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το παντελόνι με πιέτες, το οποίο μπορείτε να το φοράτε είτε στο γραφείο, είτε στη διασκέδασή σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζάκετ στο χρώμα της λεβάντας που ταιριάζει άψογα με το παντελόνι.

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες πίσω τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια με θηλιές και πιέτες μπροστά. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί. Αν θέλετε να το αγοράσετε πριν εξαντληθεί, μπείτε εδώ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 22,95 EUR
Τώρα 12,99 EUR
-40%
ΚΡΕΜ

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share