Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στο Stradivarius - Παντελόνι must για την άνοιξη με μόλις 6,49€!

Δεν θα βρείτε φθηνότερο

17 Μαρτίου 2020 12:11
Χαμός στο Stradivarius - Παντελόνι must για την άνοιξη με μόλις 6,49€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο στιλάτο και άνετο παντελόνι για την άνοιξη και μάλιστα στην πιο προσιτή τιμή. Θα το βρείτε μόνο στο Stradivarius για αυτό και πρέπει να το προλάβετε.

Με φλοράλ σχέδιο είναι σίγουρα αυτό που ψάχνατε αυτή την εποχή. Ακόμα είναι ψηλόμεσο και εφαρμοστό στο σώμα, που σημαίνει ότι κολακεύει το σώμα και τονίζει τις καμπύλες.

Μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό t-shirt και ένα αθλητικό, ή και με ένα πουκάμισο και ένα μποτάκι, μιας και το κρύο δεν έχει φύγει ακόμα. Θα το βολευτείτε και θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

Αν ψάχνετε ωστόσο κάτι πιο επίσημο και για την δουλειάς σας έχουμε να σας προτείνουμε αυτό εδώ το παντελόνι, που θα σε κάνει να έχεις το απόλυτο office look.

ΑΝΑΦ. 1120/612-V2020
Εμπριμέ παντελόνι super high waist
6,49 €

Stradivarius: Βρήκαμε την απόλυτη εμπριμέ μίντι φούστα με μόλις 17,99€!

Βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius την απόλυτη must have φούστα της σεζόν και κοστίζει μόλις 17,99 ευρώ!

Τo Athensmagazine φροντίζει να σας ενημερώνει πάντα για τις τελευταίες τάσεις τις μόδες και να σας βρίσκει τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς. Έτσι και σήμερα κάναμε μια μικρή έρευνα στα καταστήματα Stradivarius και βρήκαμε για εσάς ένα μικρό "θησαυρό".

Είναι μίντι, εμπριμέ με πολύ λεπτό φλοράλ σχέδιο και ένα υπέροχο βολάν στο τελείωμα της. Με λίγα λόγια, η τέλεια φούστα, ιδανική για όλες σου τις εμφανίσεις.

Θα τη βρεις σε όλα τα καταστήματα Stradivarius της χώρας καθώς και στο eshop τους. Αγόρασε τη μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αρβυλάκια για να δώσεις μια πιο ροκ νότα στις καθημερινές σου εμφανίσεις!

H&M: Η μπλούζα που θα σε κάνει fashion icon είναι άσπρη και έχει φανταστική λεπτομέρεια

Βρήκαμε στα H&M τη μπλούζα που θα σε κάνει fashion icon είναι άσπρη και έχει φανταστική λεπτομέρεια!

Τα φουσκωτά μανίκια ή αλλιώς puff sleeves είναι μια τάση που φέτος λατρεύουν οι πάντες! Σχεδιαστές, στιλίστες, celebrities και fashion bloggers επιλέγουν ξανά και ξανά τις αγαπημένες τους μπλούζες που έχουν αρκετά φουσκωτά μανίκια και δημιουργούν τέλειο styling. Εμείς ξεχωρίσαμε μία στα καταστήματα H&M!

Είναι σε πολύ προσιτή τιμή καθώς κοστίζει μόνο 14,99€ και έχει λευκό χρώμα, δηλαδή το απόλυτο χρώμα της άνοιξης! Προχώρα παρακάτω για να την δεις!

Μπορείς να την βρεις κατευθείαν εδώ!

Και μπορείς άνετα να την συνδυάσεις με αυτό το τζιν που είναι νούμερα 1 στις τάσεις! θα μοιάζεις με fashion blogger!

 

Ροή ειδήσεων

Share